Oyun Hunt: Showdown 43,60 TL!

Hocam arkadaş Crysis serilerini beğeniyorsa kış indiriminde set olarak girer packli bir şekilde daha ucuza düşer.

Hocam büyük ihtimalle öyle yapacağım, dediğiniz gibi kış indiriminde Crysis de düşer daha ucuza gelir teşekkürler.

Aldım teşekkürler.
Rica ederim

Sağ olun hocam güzel açıklamışsınız. Büyük ihtimalle kış indiriminde Crysis paketi ile birlikte alacağım.

Evet hocam kış indiriminde Crytek Action Pack'i alırsanız Hunt 22 TL'ye denk geliyor, cidden çok iyi bir paket oluyor. Eğer Crysis serisini de seviyorsanız mutlaka paket alın.

Evet hocam kış indiriminde Crytek Action Pack'i alırsanız hunt 22 TL'ye denk geliyor, cidden çok iyi bir paket oluyor. Eğer Crysis serisini de seviyorsanız mutlaka paket alın.

Hocam Crysis hiç oynamadım veya izlemedim nasıl bir oyundur? Oynadıysanız söyler misiniz veya izlediyseniz.

Hocam Crysis hiç oynamadım veya izlemedim nasıl bir oyundur? Oynadıysanız söyler misiniz veya izlediyseniz.
Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim, bilimkurgu FPS oyunu. Oyunda nanogiysiye sahip bir süperaskersiniz. Bu giysi; güç, hız, zırh, ve pelerin şeklinde özelliğe sahip. Oyunun atmosferi ve o askeri canlandırmak, giysiye sahip olmak çok güzel bir his. Oyun ayrıca Türkçe dublaj ve grafikleri müthiş.

Türkçe dublaj direkt oyunun içinde mi yoksa ayrı bir şey mi kurmamız gerekiyor

Oyun kesinlikle alınır. Çok güzel. 8 saatim var. Ama şimdiden deliler gibi oynamak istiyorum. Sadece PC yasak bana artık :/
Azrail Korkusu kostümünü de indirimde iken almanı şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşın yoksa almaya değmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…