Hunt: Showdown tavsiye eder misiniz?

21584

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2014
Mesajlar
3.693
Makaleler
4
Çözümler
7
2 gündür oyun arayışı içerisindeyim. İndirime giren tüm oyunları takip ediyorum. Hunt: Showdown gözüme çarptı. Crytek yapmış ve sağlam gibi duruyor. Erken erişimde olmasına rağmen tavsiye ediyor musunuz? Oyuncu sayısı ne durumda?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun duyurulduğunda ben ve çevremdeki oyuncu kitlesi "vay be bunu oynarız" dedik. Ancak oyun piyasaya çok sönük çıktı, ne konuşuldu ne de yeterince yayını yapıldı. Belli ki beklentilerin altında kaldı, ben alınabilirlik konusunda pek emin değilim.
 
Oyunda optimizasyon gerçekten berbat.
Görsel olarak gerçekten çok iyi.
Vuruş hissiyatı tatmin edici.
Bence oyunun mentalitesi çok iyi değil. Bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor.
Oyuncu sayısı anlık ortalama 6000 civarlarında geziyor.
Fiyatının ilk çıkışından sonra düştüğünü baz alırsak talebin ve memnuniyetin az olduğunu düşünebiliriz.
Uzun lafın kısası bence oyunun videolarını izleyin. Ben pek tavsiye etmem ama iyi bir sisteminiz varsa zaten 2 saat oynanış süresini geçmezseniz iade edebiliyorsunuz. Deneyebilirsiniz.
 
Alınabilir fakat oyunun optimizasyon sorunu var ve oyuncu kitlesi az diye düşünüyorum.Grafikler baya iyi duruyor alacağım dersen indirim olunca al derim oyun nedense güzel fakat tanıtımı vs. pek yapılmadı sönük çıktı.
 
Az önce oyunu ücretsiz deneme olarak indirdim. Oynanış ve grafikler açısından tatmin edici duruyor. Lakin oyunun kendini tekrar ettirecekmiş bir yapıda olduğu hissini verdi bana kararsız kaldım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı