Nedenini bilmiyorum, ama nedense bir gülme geliyor.O kadar Ahmetli olduk, niye gülüyorsunuz ki?
Nedenini bilmiyorum, ama nedense bir gülme geliyor.O kadar Ahmetli olduk, niye gülüyorsunuz ki?
Ben gülemiyorum. Senle ilgili değil. Ancak genel olarak gülemiyorum. Çirkin gözüküyorum sanırım güldüğümde.Nedenini bilmiyorum, ama nedense bir gülme geliyor., kötü anlamda gülmüyorum zaten, gülmeyi seviyorum, çoğu şeye gülerim.
, hayatı ciddiye alınca geçmiyor.
![]()
Takma kafana, her insan aynı olmaz, ben de o kadar güzel gözükmüyorum gülerken ama yakıştığı söylenebilir (aşırıya kaçmadığı sürece), gülün geçin hayata.Ben gülemiyorum. Senle ilgili değil. Ancak genel olarak gülemiyorum. Çirkin gözüküyorum sanırım güldüğümde.
Peki.Takma kafana, her insan aynı olmaz, ben de o kadar güzel gözükmüyorum gülerken ama yakıştığı söylenebilir (aşırıya kaçmadığı sürece), gülün geçin hayata.![]()
Beni şahsen tanıyan çok az zaten, sıkı karşılaşıp dikkat edenler tanır şahsen sadece@706143 Size sık sık rasladım burada.
emojisini çok kullanıyorsunuz.
Şahsen tanımıyorum ama, iyi birine benziyorsunuz.![]()
![]()
Urban Dictionary: A Jojo reference
A Jojo reference: A reference to Hirohiko Araki's long running manga (and anime) series Jojo's Bizarre Adventure. Usually pertaining to things simular to or...www.urbandictionary.com
Ölmek bile bir JoJo reference, kısacası evet.
Reddit' te de çok gördüğüm ve anlamadığım bir şeydi zaten bu. Sanırım animeyi izlemeden anlayamayacağım bir şey.JoJo referenceyi anlatmak isterdim ama çok karışık cidden, anlatamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.