HuseyinSlayer1 kimdir?

Ben gülemiyorum. Senle ilgili değil. Ancak genel olarak gülemiyorum. Çirkin gözüküyorum sanırım güldüğümde.
Takma kafana, her insan aynı olmaz, ben de o kadar güzel gözükmüyorum gülerken ama yakıştığı söylenebilir (aşırıya kaçmadığı sürece), gülün geçin hayata. 😁

@706143 Size sık sık rasladım burada.
😁 emojisini çok kullanıyorsunuz.
Şahsen tanımıyorum ama, iyi birine benziyorsunuz. :)

@706143 Size sık sık rasladım burada.
😁 emojisini çok kullanıyorsunuz.
Şahsen tanımıyorum ama, iyi birine benziyorsunuz. :)
Beni şahsen tanıyan çok az zaten, sıkı karşılaşıp dikkat edenler tanır şahsen sadece😁, az bilgi vermişim herhalde şimdi fark ettim, fazla mı dikkat etmişim kendimi tanıtmamak için. 😀

20200913_212059.png

Her şey bir Jojo Referance mı oluyor şimdi anlamadım? :)

@706143 benden sonra katılıp başlarda biraz toxic, sonralarda forum içerisinde benden daha fazla sevilmeye başlanan forum üyesi. (Kıskançlık alert :) ) Genelde pozitif ve komik mesajlar atan, çoğunlukla da Konu Dışı kısımlarında gördüğüm birisiniz. Bildiğim kadarıyla da uzun süredir Joker profil fotoğrafını kullanıyorsunuz.

Eki Görüntüle 667038
Her şey bir Jojo Referance mı oluyor şimdi anlamadım? :)
Ölmek bile bir JoJo reference, kısacası evet.

JoJo reference, JoJo fandom tarafından çok abartılıyor, sadece JoJo animesinin meme kültürüne kazandırdığı şeyler karşımıza çıkınca bu bir JoJo reference diyoruz. JoJo referenceyi anlatmak isterdim ama çok karışık cidden, anlatamam.

@kt2 evet başlarda biraz toxic olmuş olabilirim, sonradan forumun kalitesini anlayınca aklım başıma geldi, düşürmek istemedim🙂. Joker filmini izledikten sonra çok sevdim PP yapmaya karar verdim. Konu dışında da fikirlerimi daha çok ifade edebiliyorum, diğer kategorilerde de bilgim varsa yazıyorum, bilgim yoksa yazmıyorum bilgileniyorum. 😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı