macOS kullanan zengin joker 
iPhone hocam omacOS kullanan zengin joker![]()
Sizinle çok fazla yüz yüze konuşmamız olmadı, ancak foruma katıldığınızdan beri size sık sık rastladım ve mesajlarınıza baktım. Çok sevecen ve cana yakın birisiniz, ortama iyi uyum sağlıyorsunuz. Yine de sizin hakkınızda pek bir bilgiye sahip değilim. İlginç bir kişiliğiniz var; hobilerinizi, zevklerinizi, oynadığınız oyunları bilmek isterim.@kt2 evet başlarda biraz toxic olmuş olabilirim, sonradan forumun kalitesini anlayınca aklım başıma geldi, düşürmek istemedim. Joker filmini izledikten sonra çok sevdim PP yapmaya karar verdim. Konu dışında da fikirlerimi daha çok ifade edebiliyorum, diğer kategorilerde de bilgim varsa yazıyorum, bilgim yoksa yazmıyorum bilgileniyorum.
![]()
Ben de tanışmak isterimBeni tanıyor musunuz akımını benden çaldığını düşündüğüm şahıs (!) Şaka bir yana iyi birisine benziyorsunuz tanışmak isterim.
iPhone’dan yazıyorum.Nasıl yani? Sen şimdi nereden yazıyorsun?
Galiba fazla belli etmemek isterken ayarı fazla kaçırmışımSizinle çok fazla yüz yüze konuşmamız olmadı, ancak foruma katıldığınızdan beri size sık sık rastladım ve mesajlarınıza baktım. Çok sevecen ve cana yakın birisiniz, ortama iyi uyum sağlıyorsunuz. Yine de sizin hakkınızda pek bir bilgiye sahip değilim. İlginç bir kişiliğiniz var; hobilerinizi, zevklerinizi bilmek isterim.
Hangi tür oyunlar oynarsınız? En sevdiğiniz veya şu anda okuduğunuz kitap? Bisikletinizin markası nedir? Ya en sevdiğiniz müzikler/müzik türleri nedir?Galiba fazla belli etmemek isterken ayarı fazla kaçırmışım, kitap okumayı, müzik dinlemeyi, ara sıra oyun oynamayı, film izlemeyi severim, fantezi dünyam rengarenktir
, bisikleti de adrenalini bol sürerim, çekinmeden sürerim bisikletimi.
Sorularınız varsa sorabilirsiniz, tanışmak isteyen olursa da Steam’den konuşabiliriz.
![]()
PUBG, GTA 5, Life is Strange, Batman Arkham Knight oynuyorum, R6’da alacağım.Hangi tür oyunlar oynarsınız? En sevdiğiniz veya şu anda okuduğunuz kitap? Bisikletinizin markası nedir? Ya en sevdiğiniz müzikler/müzik türleri nedir?
Son olarak fantezi dünyanızda neler vardır?![]()
Büyük bir adama benziyorsun.PUBG, GTA 5, Life is Strange, Batman Arkham Knight oynuyorum, R6’da alacağım.
Şu an John Verdon Polisiye Setini aldım onları okuyorum (5. kitaptayım).
Takip edip mutlaka dinlemeliyim dediğim bir müzik türü yok, hangisi hoşuma giderse onu dinliyorum.
Bisikletim; Salcano Hector (2018 model), alalı 2 yıl oluyor ama adrenalini bol kullandığım için görseniz 5 yıllık dersiniz.
Fantezi dünyamı pek açıklamayayım ama çoğu kişinin çekindiği şeylerden çekinmem, silahlar en büyük tutkularımdan biridir.
Sorularınız varsa şimdi sorun PC'yi açtım, daha rahat cevap verebilirim.(Cümlenin sonuna bunu;
, koymadan bitirdiğimi hissedemiyorum.
)
Çok mu resmî olmuş?Büyük bir adama benziyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.