Huzurlu olmak için ne yaparsınız?

Ya soğuk su dedin beni kaybettin. Soğuk su olur mu hiç hocam? Atalarımız bile sıcak su ile duş alıyormuş. :D

Terli terli sıcak su eziyet hocam siz nasıl alabiliyorsunuz.

Her zaman aklımda bir şeyler dolanıyor ve beni rahatsız ediyor (bir bataklık gibi çıkmak istesen de çıkamıyorsun). Ya da şansızlıklar, sıkıntılar peşimi bırakmadı. Az konuştuğum kişi vardı artık onlar da yok. İşleri bitince konuşmayı kestiler. Sanki özellikle sıkıntılar için seçilmiş bir kişi falanım. Artık etrafa mutlu gözükmek için sahte gülücükler falan filan :D

Neyse boş kafa ütüledik. Umarım sen hep huzurlu kalırsın.

Hocam düzeliriz inşallah ya.

Her zaman aklımda bir şeyler dolanıyor ve beni rahatsız ediyor (bir bataklık gibi çıkmak istesen de çıkamıyorsun). Ya da şansızlıklar, sıkıntılar peşimi bırakmadı. Az konuştuğum kişi vardı artık onlar da yok. İşleri bitince konuşmayı kestiler. Sanki özellikle sıkıntılar için seçilmiş bir kişi falanım. Artık etrafa mutlu gözükmek için sahte gülücükler falan filan :D

Neyse boş kafa ütüledik. Umarım sen hep huzurlu kalırsın.

Hocam hayaliniz hedefiniz yok mu hiç ya?

Hocam çok zor bir soru :D Aslında henüz bu oyunları sistemim kaldırmadığı için oynama fırsatım olmadı. Yeni sistemim 2-3 gün içerisinde gelecek. İki karakteri de oynamadan çok sevdim. Tam kararımı oynadıktan sonra verebilirim.
Bende sadece witcher 3 oynadım. :D

Karın yağması beni mutlu eder mesela aklıma geldi şimdi.
Ama tutacak her yer, kış kıyamet derler ya o biçim olacak.
İnsanların karda acı çekmesinden zevk alıyorum. 😈😈 (!)

Olsa ne olur? Küçükken teker teker kursağımda kaldı. Şimdi de sıkıntılardan onları düşünemiyorum bile çünkü artık inancım da kalmadı. Öyle yalnız başıma takılıyorum.
Umudunuzu asla yitirmeyin hocam, umutsuz insan ölü bir insandan farksızdır.
Başarmak inanmakla başlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı