O tip durumlar genelde Windows 10'da ve 8'de oluyor zaten. Yeni oyunları 7'den itibaren bütün işletim sistemleri açıyor ama eski oyunları özellikle 8 ve 10 daha çok açmamazlık yapıyor.
Ben daha çok güvenlik sebeplerinden ötürü Windows 10 son sürüm kullanırdım.
1903 resmen rezalet, ben istemediğim halde kendisi güncelledi. Her bilgisayarı açışımda Hizmetler'den Windows Update'i kapatmak zorunda kalıyorum. Kapatmazsam ping 270'lerden 400'lere kadar geriliyor.
1903 resmen rezalet, ben istemediğim halde kendisi güncelledi. Her bilgisayarı açışımda Hizmetler'den Windows Update'i kapatmak zorunda kalıyorum. Kapatmazsam ping 270'lerden 400'lere kadar geriliyor.
Update'nin altında bant genişliği ayarları var. Windows 10 için SSD tercih edin. İnternetti kullanmadığınız zamanlar da defender'i durdura bilirsiniz. Update denetimi ile Update'yi bir birbirine karıştırmayın. Windows 10'un her açıldığında kendini Update ettiğini de nerden çıkardınız? Yeterli donanım ve doğru ayarlar ile ne yüksek disk kullanımı ne de ping sorunu yaşarsınız.
Heralde forumdaki güncel Windows 10 kullanıp da şikayeti olmayan tek kişiyim. Yakında "benim PC'de mi bir terslik var acaba" diye düşünmeye başlayacağım.