Huzuru Windows 7'de Bulmak

Eski sistemi olup kaç kişiye sistemi güncelleyin diyoruz, konuları merak edenleri buraya alabiliriz:)

Update'nin altında bant genişliği ayarları var. Windows 10 için SSD tercih edin. İnternetti kullanmadığınız zamanlar da defender'i durdura bilirsiniz. Update denetimi ile Update'yi bir birbirine karıştırmayın. Windows 10'un her açıldığında kendini Update ettiğini de nerden çıkardınız? Yeterli donanım ve doğru ayarlar ile ne yüksek disk kullanımı ne de ping sorunu yaşarsınız.
Windows zaten SSD'ye kurulu.

Win7'de huzur bulmak, eski bileşenlerle yetinmek gibi bir şey olsa gerek. İstemesende güncellenecek :) Güncellik her zaman iyidir.

Yılların çalışmasına merdiven altı yazılımı denmiş. Helal olsun sana :)

Aynen güncellik her zaman iyidir, IOS'un cihazlarını planlı eskitip performansını düşürmesi için iyidir mesela. Bir sorundan kurtulup diğerine geçmek için güncellik her zaman iyidir. Hayır bir de dünyanın en iyi işletim sistemi diye abartanlar vardı. :D Aynen kardeşim yeni çıkardığın işletim sistemi 9 yıllık sistemini geçemiyorsa sende sıkıntı var o zaman. Onu da işte daha milleti zorla yükseltme yaparak falan geçirdiler, yoksa 9 yıllık işletim sistemi hala öndeydi kullanıcı sayısı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeleri arka planda yapması güzel bir şey değilmi aslında.
Ben eskiden rahatsız olurdum "bekle güncelleme yapıyoruz şurada" yazısını görmekten. Artık bunu görmüyorum ve daha rahatım açıkçası.
Ayrica güncelleme özelliğini kapatabilirsiniz isterseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı