Bant genişliğini sizin için söyledim. SSD'yi genel için söyledim. Siz zaten ping'den şikayet etmişsiniz. Disk kullanımından değil.Windows zaten SSD'ye kurulu.
Bant genişliğini sizin için söyledim. SSD'yi genel için söyledim. Siz zaten ping'den şikayet etmişsiniz. Disk kullanımından değil.Windows zaten SSD'ye kurulu.
Kullanıcı sayısı umrumda değil, performans olarak Win10 sistemler ile Win7 sistemlerin karşılaştırmalarına PassMark'tan bakabilirsin. Böyle boş bir mesaja cevap yazmak istemezdim, belki bilinç artar, birileri bir şeyler alır diye yazıyorum.Aynen güncellik her zaman iyidir, IOS'un cihazlarını planlı eskitip performansını düşürmesi için iyidir mesela. Bir sorundan kurtulup diğerine geçmek için güncellik her zaman iyidir. Hayır bir de dünyanın en iyi işletim sistemi diye abartanlar vardı.Aynen kardeşim yeni çıkardığın işletim sistemi 9 yıllık sistemini geçemiyorsa sende sıkıntı var o zaman. Onuda işte daha milleti zorla yükseltme yaparak falan geçirdiler, yoksa 9 yıllık işletim sistemi hala öndeydi kullanıcı sayısı olarak.
Hurda mı komikWindows 7 gibi bir hurdayı neden kullanıyorsun ki ?
2009 ' da kalmak istiyorsan sen bilirsin .Hurda mı komik
Ilk kelimeyi klavye düzeltmiş ama aynı şey geçerli. Windows 8.1 kullanan insanlar da 2013'te kalsın. Ama nasıl bir örnek demi. Çok yanlış bir düşünceniz var. Yeterli sistemleri olmayanlar için windows 7 kullanılıyor . Ve Siz 2009'da KaLın.Aşırı saçma, mantıksız bir cümle.2009 ' da kalmak istiyorsan sen bilirsin .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.