Huzuru Windows 7'de Bulmak

Arkadaşlar bu kadar tartışma gereksiz, bilgisayarınızda en az 6-8 GB RAM ve SSD yoksa Windows 10, Windows 7'den daha yavaş çalışacaktır.
Ayrıca Windows 7 ilk çıktığında o kadar hızlıydı ki, PC'ler uykudan uyanırken HDD'lerin açılış hızı Windows'un açılış hızına yetişemediğinden PC'ler ya kilitleniyor ya da mavi ekran veriyordu. Bunun üzerine Microsoft, yayımladığı bir "güncelleme" ile Windows 7'yi yavaşlatmak zorunda kalmıştı!
 
Zaten istesem de bırakamıyorum çünkü Forza Horizon sadece windows 10 'da çalışıyor
Bende de var aynı problem, çözmeye çalışıyorum. BIOS'un Windows 10 destekli değilse sorun yaşayabilirsin. Artık sürücülerle birlikte BIOS'ları da Windows 10 destekli yapıyorlar. BIOS'unu güncelleyemiyorsan veya Windows 10 desteği yoksa sıkıntı.
Windows 10 da kullandım, Windows 7 de kullandım. En basit bir örnek vereyim. Madem Windows 10 daha iyi, neden Internet Kafelerde hala ve hala güncel sistemler için Windows 7 kullanılıyor?
Onun nedeni farklı, Windows 7'nin eski oyunlara mükemmel uyumu var. O uyumu Windows 8 veya 10 da göremezsin.
 
Ben de fazla RAM kullanımı dışında Windows 10'dan memnunum. Bu RAM kullanımı da dediklerine göre oyuna girince azalıyormuş.
 
Şuan 10 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok . Artık şu 7 olayını bırakın yok 7 şöyle yok ! abi sistem çöp sistem sapıtıyor gibi bahane üretmek yerine nasıl en hızlı ve uygun maliyete iyi bir pc alıp 10 kurup keyif sürerim düşünün . Bu arada gerçekten sistem ve bütçesi olmayanlara lafım yok alımayın .
Aynı zamanda eski sistemlerime Windows 10 kurdum ve denedim yine çalıştı .
Sistemler :
Asus H61M-K
İntel pentium G2030
4 GB DDR3 1066 Mhz RAM
PowerColor HD 6570 1 GB 128 Bit DX 11 ekran kartı
SATA 2 HDD

AMD x64 X2
3 GB RAM
200 GB pata disk
GT 730
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    4,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
"Şunca yıldır antivirüs programı kullanmadım, Windows 7 kullanmama rağmen bir kere olsun bilgisayarıma virüs girmedi." diyenler, her virüs "Hellooo canını sıkmaya geldim!" demiyor. Benim bilgisayarım tertemiz diyen çok kişinin bilgisayarında organik solucan gübresi fabrikası kuracak kadar virüs kaynıyor. Biz de severek Windows 7 kullandık. Ama geçmişe takılı kalmanın manası yok. 10 yıl geriden gelmeye devam etmek istiyorsanız özgürsünüz. Size müsaade ettikleri kadar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı