Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 20 Nisan 2019 #2 Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Artı 0 Eksi
Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın!
Denizbngl Centipat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 9 29 Temmuz 2020 #3 Discord'da bir sunucuda satılıyor ben aldım hala kullanıyorum reklam olmasın diye link atamıyorum istersen özelden yaz. Artı 0 Eksi
Discord'da bir sunucuda satılıyor ben aldım hala kullanıyorum reklam olmasın diye link atamıyorum istersen özelden yaz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 14 Eylül 2020 #4 Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var? Artı 0 Eksi
Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var?
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız Online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Abi benim de değiştirmem gerek nasıl yapıyoruz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız Online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Abi benim de değiştirmem gerek nasıl yapıyoruz?
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #6 Değiştirebildiniz mi? Artı 0 Eksi
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 23 Aralık 2020 #7 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Recep hocam merak ediyorum bu yazılımın çalışma prensibi ne acaba? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Recep hocam merak ediyorum bu yazılımın çalışma prensibi ne acaba?
Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #8 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız Online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yaptım oyun halen kapanıyor ya. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız Online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Hocam böyle yaptım oyun halen kapanıyor ya.
Z zezek13 Hectopat Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #9 Hocam HWID değiştiğine nereden bakabilirim? Artı 0 Eksi
omrally Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 125 Çözümler 1 Yer Kuytu bir köşe Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #10 The Anorak dedi: Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var? Genişletmek için tıkla... Evet, hile yaptıkları için ban yediler. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var? Genişletmek için tıkla... Evet, hile yaptıkları için ban yediler.