samil ERDUL Centipat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 10 20 Mayıs 2021 #11 Denizbngl dedi: Discord'da bir sunucuda satılıyor ben aldım hala kullanıyorum reklam olmasın diye link atamıyorum istersen özelden yaz. Genişletmek için tıkla... reis bende abilirmiyim o sunucunun linkini Artı 0 Eksi
Denizbngl dedi: Discord'da bir sunucuda satılıyor ben aldım hala kullanıyorum reklam olmasın diye link atamıyorum istersen özelden yaz. Genişletmek için tıkla... reis bende abilirmiyim o sunucunun linkini
frinqius Decapat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #12 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Bu sadece windows 8 ve 7 de çalışıyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Bu sadece windows 8 ve 7 de çalışıyor.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #13 Yeni scriptler bile error 268 yaptırıyor robloxda. Artı 0 Eksi
The chosenone Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #14 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... el ile nasıl değiştirebiliriz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... el ile nasıl değiştirebiliriz?
Asitadam Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 258 Yer Bakü 19 Mart 2023 #15 The Anorak dedi: Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların saçma sapan anti-cheat sistemi yüzünden ek FPS arttıran programları bile hile olarak algılıyor ve HWID ban atıyor. Artı 0 Eksi
The Anorak dedi: Nedense, hile yapıp HWID banı yemiş kişiler olduğunuzu düşünüyorum? Haklı mıyım? Yoksa farklı bir sebebiniz mi var? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunların saçma sapan anti-cheat sistemi yüzünden ek FPS arttıran programları bile hile olarak algılıyor ve HWID ban atıyor.
Hyperx34 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #16 Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Program exe çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni , deneyen oldu mu Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Program exe çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni , deneyen oldu mu Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Program exe çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni , deneyen oldu mu Recep Baltaş dedi: Bu yazılımla yapabilmen gerek: Volume ID Changer By Neos07 Eki Görüntüle 387105 Generate HWID dedikten sonra Change HWID deyin. PC'yi yeniden başlatın. Sürprizbozan: Cheater! Hile yapınca banlandığınız için bunu yapıyorsanız online oyunlarda hile yapmayın! Genişletmek için tıkla... Program exe çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni , deneyen oldu mu
Emirrr1234312 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #17 Hyperx34 dedi: Program EXE çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni, deneyen oldu mu? Program EXE çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni, deneyen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Ben VirusTotal'de arattım trojan diyor 75/52 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Artı 0 Eksi
Hyperx34 dedi: Program EXE çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni, deneyen oldu mu? Program EXE çalıştırınca açılmadı bile ve aşırı şüphelendirdi beni, deneyen oldu mu? Genişletmek için tıkla... Ben VirusTotal'de arattım trojan diyor 75/52 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com