Rehber HY300/320 Pro ve Mini Android Projeksiyon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

ustam sanki hy320 daha gibi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sunspark 500w (720p) veriyor diyorlar
android 9 eski sürüm ile geliyor
1080p veren fiyat performansa baktığım hy320 kalıyor
Bana daha kaliteli göründüğü için düşündüm ya birde garantisi olması iyi. 720P evet hy320'de 1080p deniyor ama muadillerde hep 720p gerçek değerler değil 1080p destekleyince hepsi 1080p diye giriyor mağazalarda. Onun dışında android 9 olması daha iyi bi durum istenirse zaten yazılım vs. atılarak yükseltilir, hy320'nin android 13'lük versiyonu ulaşmıştı elime iade ettim orjinal hy320 değil diye ama onun androidi çok rahatsız ediciydi kasma konusunda birde arkası 10 dakikada soba gibi oluyordu ondan da korktum biraz açıkçası

Bana daha kaliteli göründüğü için düşündüm ya birde garantisi olması iyi. 720P evet hy320'de 1080p deniyor ama muadillerde hep 720p gerçek değerler değil 1080p destekleyince hepsi 1080p diye giriyor mağazalarda. Onun dışında android 9 olması daha iyi bi durum istenirse zaten yazılım vs. atılarak yükseltilir, hy320'nin android 13'lük versiyonu ulaşmıştı elime iade ettim orjinal hy320 değil diye ama onun androidi çok rahatsız ediciydi kasma konusunda birde arkası 10 dakikada soba gibi oluyordu ondan da korktum biraz açıkçası
Ha birde şu var elime ulaşan hy320 kumandayı asla görmüyordu dibine giriyom bazen görüyor bazen görmüyor uzaktan tutuyorum yine aynı falan bunlar hep eksi yazdı o yüzden bende en önemli şeylerden biri kumanda şekilden şekle giriyodum kullanabilmek için

Ha birde şu var elime ulaşan hy320 kumandayı asla görmüyordu dibine giriyom bazen görüyor bazen görmüyor uzaktan tutuyorum yine aynı falan bunlar hep eksi yazdı o yüzden bende en önemli şeylerden biri kumanda şekilden şekle giriyodum kullanabilmek için
Hala ara sıra kontrol ediyorum arkası gri olan 100-260v olan versiyon satılıyormu diye internette yok hiç bulunmuyor. C**ko diye bir satıcı var tüm alışveriş sitelerinde tüm markaları girmiş Torima,Turco vs. hepsinde aynı sahte modelini gönderiyor düşmemek lazım ona

Hala ara sıra kontrol ediyorum arkası gri olan 100-260v olan versiyon satılıyormu diye internette yok hiç bulunmuyor. C**ko diye bir satıcı var tüm alışveriş sitelerinde tüm markaları girmiş Torima,Turco vs. hepsinde aynı sahte modelini gönderiyor düşmemek lazım ona
Dostum bunu da incelemeni öneririm

Wanbo Dali 1​

720p segmentinde ama bu
1080 720 bu fiyat bandıda aynı gibi görünüyor
Xioami nin alt firması diyorlar

Dostum bunu da incelemeni öneririm

Wanbo Dali 1​

720p segmentinde ama bu
1080 720 bu fiyat bandıda aynı gibi görünüyor
Xioami nin alt firması diyorlar
evet bunlara da bakıyorum şimdi blitzwolf vp13 modeline baktım Enes Özenden gecikmesi falan çok iyi görüntü kalitesi de güzel 6000 lümen diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum yorumlara havit pj202 ile aynı model demiş bilemedim onu

evet bunlara da bakıyorum şimdi blitzwolf vp13 modeline baktım Enes Özenden gecikmesi falan çok iyi görüntü kalitesi de güzel 6000 lümen diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum yorumlara havit pj202 ile aynı model demiş bilemedim onu
hocam güzelmiş ama bu da fp ürünü mü bilemiyorum fiyatı yüksek

hocam güzelmiş ama bu da fp ürünü mü bilemiyorum fiyatı yüksek
Bütçeyi biraz arttırdım şu an;

Vankyo leisure 495w
Wanbo x2 max

Bu ikisi arasında kaldım, fiyatları hemen hemen aynı

Aralarındaki fark;
ÖzellikWanbo X2 MaxVankyo Leisure 495W
Kontrast2000:110000:1
Wi-Fi6 GHz5 GHz
Parlaklık450 ANSI LümenANSI Lümen bilgisi yok
FPSBilgi yok60 FPS
Maks. Büyütme120 inç220 inç
RAM1 GBBilgi yok
Hafıza8 GBBilgi yok

Bunlar dışında neredeyse aynı denilebilir

Bütçeyi biraz arttırdım şu an;

Vankyo leisure 495w
Wanbo x2 max

Bu ikisi arasında kaldım, fiyatları hemen hemen aynı

Aralarındaki fark;
ÖzellikWanbo X2 MaxVankyo Leisure 495W
Kontrast2000:110000:1
Wi-Fi6 GHz5 GHz
Parlaklık450 ANSI Lümen280 ANSI Lümen
FPSBilgi yok60 FPS
Maks. Büyütme120 inç220 inç
RAM1 GB1 GB
Hafıza8 GB8 GB

Bunlar dışında neredeyse aynı denilebilir

Doğrudan vankyodan bilgiler geldi;
ANSI lumens: 280
RAM: 1GB
Storage capacity: 8GB

Son düzenleme:
Wanbo X2 Max iyi bence ama Dali1 de düşünebilirsin çok bir fark olcağını sanmıyorum bu segmentte gördüğüm ışık şiddeti çok artınca da ekran da yanma oluşması dali fiyat olarak daha uygun tasarım olarak daha kompak ama tabi tercih meselesi hocam ama dediğim gibi fiyatta önemli etken.
II.bir kısım iadeler sıkıntı oluyor 2 firma için de bunu da diyeyim
bununla ilgili şikayetler de var
Dediğim gibi x2 max güzel ürün ama bütçe olarak eder mi
arada bir film izlerim arada bir açarım dersen bence Dali1 yeterli

Wanbo X2 Max iyi bence ama Dali1 de düşünebilirsin çok bir fark olcağını sanmıyorum bu segmentte gördüğüm ışık şiddeti çok artınca da ekran da yanma oluşması dali fiyat olarak daha uygun tasarım olarak daha kompak ama tabi tercih meselesi hocam ama dediğim gibi fiyatta önemli etken.
II.bir kısım iadeler sıkıntı oluyor 2 firma için de bunu da diyeyim
bununla ilgili şikayetler de var
Dediğim gibi x2 max güzel ürün ama bütçe olarak eder mi
arada bir film izlerim arada bir açarım dersen bence Dali1 yeterli
Dali 1 ile arasında iki fark var
x2 max: 1080p - 450 ansi lümen
dali1: 720p - 350 ansi lümen

Ama dali1 yerine vankyo sunspark 500w daha mantıklı geliyor aynı ikisi çünkü vankyo 3500TL civarına gelebilirken dali1 4100TL

1- Wanbo x2 max: 5500TL
2- Vankyo leisure 495w: 5150TL (x2 max'ın yanında bu eleniyor)
3- Vankyo Sunspark 500w: 3500TL
4- Wanbo Dali 1: 4100TL (Buda sunspark 500W'nin yanında eleniyor)

Benim sıralama bu şekilde şu an

TopG Vision Ultra70
  • 4500TL
  • 32GB Hafıza
  • 2 GB Ram
  • 4 Çekirdek 1.9Ghz
  • 30DB ses
  • 550 Lümen
  • Wifi 6
  • 2000:1 kontrast

Bu fiyata bu neden bu kadar ucuz kafamı karıştırdı 😂

Son düzenleme:
Dali 1 ile arasında iki fark var
x2 max: 1080p - 450 ansi lümen
dali1: 720p - 350 ansi lümen

Ama dali1 yerine vankyo sunspark 500w daha mantıklı geliyor aynı ikisi çünkü vankyo 3500TL civarına gelebilirken dali1 4100TL

1- Wanbo x2 max: 5500TL
2- Vankyo leisure 495w: 5150TL (x2 max'ın yanında bu eleniyor)
3- Vankyo Sunspark 500w: 3500TL
4- Wanbo Dali 1: 4100TL (Buda sunspark 500W'nin yanında eleniyor)

Benim sıralama bu şekilde şu an

TopG Vision Ultra70
  • 4500TL
  • 32GB Hafıza
  • 2 GB Ram
  • 4 Çekirdek 1.9Ghz
  • 30DB ses
  • 550 Lümen
  • Wifi 6
  • 2000:1 kontrast

Bu fiyata bu neden bu kadar ucuz kafamı karıştırdı 😂
Özellikleri iyi gözüküyor hepsine oranla o kaliteyi veriyor mu acaba
youtube da 1-2 inceleme izledim fena gözükmüyor hocam

İşin sonu lazer projeksiyona dayanıyor :D
çünkü yorumlara bakıyorum hep parlaklık çözünürlük hep şikayet edilmiş hangi model olursa olsun tabi onların fiyatında ütopik belki gelecekte daha uygun olurlar . Dediğim gibi markası bilinir bişi almak sanki daha iyi en azından destek var .
Vankyo baktım bende ama yanında kürdan vb vermesi içine çok toz çekmesi
bir adım geri attı bir hb de çok fazla yorum var zaten ürünle alakalı
yanında ki perde felan cezbedici ama çokta bir işe yaramıyor

Yeni konular

Geri
Yukarı