eyptr
Hectopat
Daha fazla
Bana daha kaliteli göründüğü için düşündüm ya birde garantisi olması iyi. 720P evet hy320'de 1080p deniyor ama muadillerde hep 720p gerçek değerler değil 1080p destekleyince hepsi 1080p diye giriyor mağazalarda. Onun dışında android 9 olması daha iyi bi durum istenirse zaten yazılım vs. atılarak yükseltilir, hy320'nin android 13'lük versiyonu ulaşmıştı elime iade ettim orjinal hy320 değil diye ama onun androidi çok rahatsız ediciydi kasma konusunda birde arkası 10 dakikada soba gibi oluyordu ondan da korktum biraz açıkçasıustam sanki hy320 daha gibi
sunspark 500w (720p) veriyor diyorlar
android 9 eski sürüm ile geliyor
1080p veren fiyat performansa baktığım hy320 kalıyor
Ha birde şu var elime ulaşan hy320 kumandayı asla görmüyordu dibine giriyom bazen görüyor bazen görmüyor uzaktan tutuyorum yine aynı falan bunlar hep eksi yazdı o yüzden bende en önemli şeylerden biri kumanda şekilden şekle giriyodum kullanabilmek içinBana daha kaliteli göründüğü için düşündüm ya birde garantisi olması iyi. 720P evet hy320'de 1080p deniyor ama muadillerde hep 720p gerçek değerler değil 1080p destekleyince hepsi 1080p diye giriyor mağazalarda. Onun dışında android 9 olması daha iyi bi durum istenirse zaten yazılım vs. atılarak yükseltilir, hy320'nin android 13'lük versiyonu ulaşmıştı elime iade ettim orjinal hy320 değil diye ama onun androidi çok rahatsız ediciydi kasma konusunda birde arkası 10 dakikada soba gibi oluyordu ondan da korktum biraz açıkçası
Hala ara sıra kontrol ediyorum arkası gri olan 100-260v olan versiyon satılıyormu diye internette yok hiç bulunmuyor. C**ko diye bir satıcı var tüm alışveriş sitelerinde tüm markaları girmiş Torima,Turco vs. hepsinde aynı sahte modelini gönderiyor düşmemek lazım onaBana daha kaliteli göründüğü için düşündüm ya birde garantisi olması iyi. 720P evet hy320'de 1080p deniyor ama muadillerde hep 720p gerçek değerler değil 1080p destekleyince hepsi 1080p diye giriyor mağazalarda. Onun dışında android 9 olması daha iyi bi durum istenirse zaten yazılım vs. atılarak yükseltilir, hy320'nin android 13'lük versiyonu ulaşmıştı elime iade ettim orjinal hy320 değil diye ama onun androidi çok rahatsız ediciydi kasma konusunda birde arkası 10 dakikada soba gibi oluyordu ondan da korktum biraz açıkçası
Ha birde şu var elime ulaşan hy320 kumandayı asla görmüyordu dibine giriyom bazen görüyor bazen görmüyor uzaktan tutuyorum yine aynı falan bunlar hep eksi yazdı o yüzden bende en önemli şeylerden biri kumanda şekilden şekle giriyodum kullanabilmek için