Rehber HY300/320 Pro ve Mini Android Projeksiyon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İşin sonu lazer projeksiyona dayanıyor :D
çünkü yorumlara bakıyorum hep parlaklık çözünürlük hep şikayet edilmiş hangi model olursa olsun tabi onların fiyatında ütopik belki gelecekte daha uygun olurlar . Dediğim gibi markası bilinir bişi almak sanki daha iyi en azından destek var .
Vankyo baktım bende ama yanında kürdan vb vermesi içine çok toz çekmesi
bir adım geri attı bir hb de çok fazla yorum var zaten ürünle alakalı
yanında ki perde felan cezbedici ama çokta bir işe yaramıyor
Sen almayı düşünüyor musun hocam yakın zamanda hala araştırmada mısın 😂 Vankyonun avantajı ikinci elde bulunabiliyor leisure 495w - 3500TL bandında bulabildim bir çok kez

Sen almayı düşünüyor musun hocam yakın zamanda hala araştırmada mısın 😂 Vankyonun avantajı ikinci elde bulunabiliyor leisure 495w - 3500TL bandında bulabildim bir çok kez
hy320 mini aldım ama iade ettim net değildi düz de olmuyordu şekil yamul kalıyordu odak ayarladığımda üst belli oluyor alt taraf belirsiz oluyordu alt belli olunca üst belirsiz oluyordu
bana Vankyo sıcak gelmiyor hocam belki iyi cihazdır ama

hy320 mini aldım ama iade ettim net değildi düz de olmuyordu şekil yamul kalıyordu odak ayarladığımda üst belli oluyor alt taraf belirsiz oluyordu alt belli olunca üst belirsiz oluyordu
bana Vankyo sıcak gelmiyor hocam belki iyi cihazdır ama
Bende şimdi ekran kararmaları görünce ufaktan bi soğudum, en son kafam atacak x2 max alıcam gibi bu gidişatla

2 ayın sonunda aldım şükür :D İkinci el wanbo t4 aldım 5k'ya 4 ay garanti süresi kalmış durumda, 70 saat kullanılmış. Toz koruması olması olduğu için tercih ettim araştırmalarımda uzun vadeli kullanımda ne toz sorunu yaşanmış ne de yanma gibi problemler

Son düzenleme:
hocam doğruda geç kaldık bunun için :) Ama dediğin 2.el 1080 daha iyi ben de 720 olanını aldım çünkü çok fark göremedim 1080 alanlarda 1080 değil diyorlardı ama
2.el 1080 almak daha mantıklı olurmuş senin tercih iyi olmuş hocam adına sevindim hayrını gör kardeşim

hocam doğruda geç kaldık bunun için :) Ama dediğin 2.el 1080 daha iyi ben de 720 olanını aldım çünkü çok fark göremedim 1080 alanlarda 1080 değil diyorlardı ama
2.el 1080 almak daha mantıklı olurmuş senin tercih iyi olmuş hocam adına sevindim hayrını gör kardeşim
Ha aldıysan hayırlı uğurlu olsun sana da kullanımda çok farkettirmez wanbo iyidir ya sen söylemesen vankyo'ya falan yöneliyoduk az daha sağ olasın :)

Yeni konular

Geri
Yukarı