Hybrid Analysis sonucu nasıldır?

Anladım. Setup olduğu için içeriğini tam olarak anlayamıyoruz. Ancak kurulum programı temiz gözüküyor. Oyunun içeriğini temiz mi bilemeyiz. Onun için ekstra denetleme yapmak lazım.

ISDone.dll var içinde. Korsan oyunların içinde olan bir kütüphane bu. Ne yüklemek istediniz tam olarak?
Bunu bilmiyordum :D. Setup dosyası olduğu için içeriğini ve tam olarak ne yaptığını bilmek mümkün değil maleseff ama temiz gibi duruyor ki setup dosyası 6-7 ay önce yüklenmiş antivirüslerin veritabanına düşerdi diye düşünüyorum ama dediğim gibi bunlar sadece setup dosyasının içeriği için.

Paketleyen FitGirl Repacks :)
Genelde FitGirl Repacks kullanıyor ISDone.dll dosyasını.

Hatta kurmak istediği oyun Sekiro :D
Hiç crack oyun kullanmadığım için ve forumda genelde korsan programlar hakkında konu açılmadığı için bilmiyordum teşekkür ederim.
Korsan için açılıyor ancak FitGirl kullanan az gördüğüm kadarıyla :D.

@Malware.AI Kullanıcının ilk konusu olduğu için destekl sağladım. Normalde sağlamam destek.

Kurallar içinde yazıyor hatta.

19. Korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
  • Kullanıcının ilk konusu.
  • Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
  • Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.

Küçük bir bilgi vereyim size. Zararlı okuma tecrübe ve deneyim işi. Yıllardır bu işin içindeyim, artık kendi adım gibi biliyorum yazılımların çalışma mantığını ve davranışlarını :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı