Çözüldü "hydra.exe" nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arxthurmorxgan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060 ti 32 gb ram r5 5600
Ayarlardan ağ ve internete girip veri kullanımıma baktım fakat hydra.exe diye bir şey gördüm. Bu nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-15 175305.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-15 175305.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Evet Hydra yazıyor teşekkürler peki sileyim mi sizce uygulamayı?

unins000.exe adında bir dosya olması lazım. Oradan silmeniz gerek. Biz okulun bilgisayarlarına o VPN'i indirdiğimizde hoca fark edip çağırmıştı. Biz de silememiştik fakat sonradan öğrendik. Öyle de tüm okula rezil etti bizi.
Ayarlardan ağ ve internete girip veri kullanımıma baktım fakat hydra.exe diye bir şey gördüm. Bu nedir?

Belleğinizde dosyalarda adı Hotspot Shield gibi bir şey olması lazım orada hydra.exe yi bulabilirsiniz. Bizde arkadaşlarla okulun internetine girmek için bağlanıyorduk fakat ben sildim çünkü çok fazla ping var. Proton VPN kullanmanızı öneririm.

Belleğinizde dosyalarda adı hotspot Shield gibi bir şey olması lazım orada hydra.exe yi bulabilirsiniz. Bizde arkadaşlarla okulun internetine girmek için bağlanıyorduk fakat ben sildim çünkü çok fazla ping var. Proton VPN kullanmanızı öneririm.

Peki belleğe nasıl bakacağım?

Evet Hydra yazıyor teşekkürler peki sileyim mi sizce uygulamayı?

unins000.exe adında bir dosya olması lazım. Oradan silmeniz gerek. Biz okulun bilgisayarlarına o VPN'i indirdiğimizde hoca fark edip çağırmıştı. Biz de silememiştik fakat sonradan öğrendik. Öyle de tüm okula rezil etti bizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
unins000.exe adında bir dosya olması lazım. Oradan silmeniz gerek. Biz okulun bilgisayarlarına o VPN'i indirdiğimizde hoca fark edip çağırmıştı. Bizde silememiştik fakat sonradan öğrendik. Öyle de tüm okula rezil etti bizi.

Tamam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı