Hydronaut vs Artics MX-6

kerembb

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın bir süre içinde termal macun almayı planlıyorum. Aklıma yatan 2 model var. Hydronaut ve Arctic MX-6. Bu iki model arasında kaldım. Laptopuma sürmek için alacağım. Pumpout yapmasın istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?

GPU ve laptop için tartışmasız MX-6 öneriyorum. Hydronaut da iyidir ama viskozite değeri olarak düşük, MX-6 ise viskozite değeri bakımından bayağı üstün ve özellikle laptop - GPU gibi çok kolay pump-out yapabilecek parçalarda daha zor pump-out yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU ve laptop için tartışmasız MX-6 öneriyorum. Hydronaut da iyidir ama viskozite değeri olarak düşük, MX-6 ise viskozite değeri bakımından bayağı üstün ve özellikle laptop - GPU gibi çok kolay pump-out yapabilecek parçalarda daha zor pump-out yapıyor.
Hocam birinden etkisi çok çabuk geçiyor diye duydum. Kendisi etkisinin 4-5 Hafta gibi bir sürede azaldığını söylemişti o yüzden tereddüt ediyorum MX-6 almakta. Birde Hydronautun mu ısı iletkenliği daha iyi MX-6' ın mı?

Isı iletkenliği çok bir şey ifade etmiyor, viskozite değeri ve termal macunun bileşenleri önemli ki MX-6 o konuda fazlasıyla iyi dediğim gibi. Ben de hem işlemcimde hem de ekran kartımda MX-6 kullanıyorum ve 3 ay önce yaptığım bakımdaki performans ile birebir aynı, etkisini kaybetmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı