Hyper 212, 412S veya Contac30

Yer
İstanbul
Daha fazla  
En verimli soğutucu Hyper 212 Evo. Kasana çok büyük ihtimalle sığar telaşın olmasın. Modeli neydi kasanın? Hocam işlemci olarakta şu saatten sonra FX 8150 almanın hiç anlamı yok. Yani almışken güncel ve iyisini almaya zorlayın bu tür şeyler bir kez alınıyor çünkü. Anakart konusunu kasmanıza gerek yok. İkiside işinizi görecektir.

En verimli soğutucu Hyper 212 Evo. Kasana çok büyük ihtimalle sığar telaşın olmasın. Modeli neydi kasanın? Hocam işlemci olarakta şu saatten sonra FX 8150 almanın hiç anlamı yok. Yani almışken güncel ve iyisini almaya zorlayın bu tür şeyler bir kez alınıyor çünkü. Anakart konusunu kasmanıza gerek yok. İkiside işinizi görecektir.

Kasa : COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE hocam.

İşlemciyi hallettimde, fan neden 212 evo hocam ?

Anakart olarak :
http://www.vatanbilgisayar.com/Anak...usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=63912

düşündüm hocam. Nasıl ?

Son düzenleyen: Moderatör:
En az paraya en fazla iş yapan o çünkü. :) kasayada rahatlıkla sığacaktır. Ben olsam anakartı ASUS M5A97 EVO R2.0 alırdım. :)

Thermalmake de iyi değil mi ama ? :) Birde o fanın içinden LED ışık çıkar mı acep ? Kasa güzel görünsünde istiyorum az :D

İşlemciye gelince :
Hafıza Bus Hızı1333 MHz, 1066 MHz, 1600 MHz, 1866 MHz NE DEMEK HOCAM ?

Yani :

Hafıza Bus Hızı2133 MHz Bu daha iyi değil mi ?

Ömer bey birini söylemiş söyleyeceğimin ama yarım kalmış oda :D
1.Neden Haliyle 990x yerine, 990fx serisi bir anakart almanız daha performanslı olacak ve stabilite sorunu olmayacak.
2.Neden ise beni gigabyte markasından soğutan pcıe 3.0 ilk duyrulduğun da kurnazlık yapıp, sahte eski bir chipseti yeni diye kandırıp pcıe 3 diye yutturması idi. Bundan sonra bu yaptığı hile yanında daha başka hileleri yapmadığı işini doğru yaptığı ne malum!. Bundan dolayı güvenim kalmadı gigabyte markası üzerinde. Foyasını da MSI çıkarmıştı ve gerçek pcıe chipsetinin nasıl olduğunu göstermişdi sitesinde. Bilmeyenler nette Gigabyte gen3 fake diye araştırın.

Onun için MSI yada asus gibi bilindik markalardan ürün baksanız daha iyi olur. Mesela Asus ROG serilerini araştırın.

Pekala. Sizden yukarıdaki 3 soğutucudan birini seçmenizi, ve seçtiğim anakartın iyi olup olmadığını söylemenizi rica etsem o vakit ?

Yukarıda yazdım anakart modelini, soğutucuları vs.

En çok soğutan istiyorsan Termaltake ve diğer seçtiğin ürünlerden biraz daha fazla sesli çalışıyor.
Sıralama yapacak olursak;
1.Termaltake
2.Cooler master hyper 412
3.Hyper 212 Evo
Buna göre Alabilirsin.
1. den aşağı doğru indirğinde Seste düşer, soğutma kalitesi de.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı