Hyper For Youtube İncelemesi

Merhaba arkadaşlar , bugün ilk uygulama incelememi yapıyorum . Umarım sizi memnun edebilirim .

İnceleyeceğimiz uygulamanın ismi ; Hyper For Youtube . Uygulamanın asıl amacı Windows 8 ile hayatımıza giren -metro- arayüzü ile Youtube keyfini bizlere yaşatmak !

Uygulamanın başlangıç resmi oldukça sade ve modern dizayn edilmiş ;

Uygulamayı ilk açtığımızda bize bölgemizi , Google hesabımızı ve videoların varsayılan kalitesini soruyor . Ardından ana ekrana yönlendiriliyoruz ;

Fark ettiğiniz üzere Google Hesabımız ile senkronize olan uygulama , abone olduğumuz kanalların yüklemiş olduğu videoları , abonelikler listemizi , beğendiğimiz videolar listemizi ve daha birçok bilgiyi şık bir metro arayüzü eşliğinde bize sunuyor .

Abonelikler bölümüne tıkladığımızda , abone olduğumuz kanalları ve son aktivitelerini görebiliyoruz ;

Beğendiğim Videolar bölümünde , daha önce beğenmiş olduğunuz videolar tekrar şahane bir arayüz ile bize sunuluyor ;

Ana ekranda iken boş bir bölüme sağ tık yaptığımızda , metro arayüzüne uygun bir seçenek menüsü bizi karşılıyor ;

Ayarlar seçeneğine tıkladığımızda bir yan menü açılarak bize kategori edilmiş ayarlar menüsünü çağırıyor ;

Genel ayarlar altında ; Dil , Bölge , Güvenlik Arama Filtresi (GAF) , İzleme geçmişi temizleme seçeneği , uygulamanın geliştirilmesine katkıda bulunmak isterseniz ise Anonim Veri Toplama seçeneği bulunuyor . Ayrıca hesabınızı bu sekmeden yönetebiliyoruz .

Ayarlar bölümünün ikinci sekmesi olan Tema sekmesinde bize ücretsiz olarak sunulan Kırmızı ve Turuncu temaları görüyoruz , daha fazla tema istiyorsak uygulamanın tam sürümünü satın almamız gerekiyor ;

Ayarlar bölümün üçüncü sekmesi olan Ana Sayfa bölümünde , ana sayfa ile ilgili temel seçenekleri görüyoruz ;

Ayarlar bölümünün dördüncü sekmesi olan Oynatıcı sekmesinde , video izlerken bizi karşılayan arayüz seçenekleri yer alıyor ;

Bu bölümden uygulamanın oynatıcısı ve Youtube'nin kendi oynatıcısı arasında geçiş yapabiliyorsunuz . Ayrıca uygulamanın oynatıcısını kullanırsanız "Varsayılan Oynatma Kalitesi" ayarını kullanabiliyorsunuz .

Uygulamanın bir diğer özelliği ise , yürütülen videonun siz izin verdiğiniz süre zarfında ; siz kapatana dek arkaplan da çalışması . Böylece sadece Youtube odaklı bir uygulama ile arkaplan da daha performanslı bir müzik/video dinleme seçeneği bizlere sunuluyor .

Ayarlar bölümünün son sekmesi olan İndirmeler sekmesinde , -uygulamayı tam sürüme yükselttiğiniz takdirde- video indirme , kaydetme ayarlarını yapabiliyorsunuz ;

Oynatıcı arayüzüne gelecek olursak , dokunma dostu bir arayüz biri karşılıyor ;

• Beğen
  • Beğenme
  • Paylaş
  • Video URL kopyala
  • Bildir
Butonlarını ve tabii ki , durdur-devam ettir , bir sonraki video ve bir önceki video butonlarını görmek mümkün . Alt sol bölümde videonun izlenen süresini , sağ tarafta ise kalan süresini görebiliyoruz .

Eğer video izlerken üst taraftaki ev tuşuna basarsanız videonuz kapanmıyor ve küçük bir pencere halinde ana sayfada ki yerine geçiyor ;

Video izlerken Sağ tık > Video Detayları veya Çift Sol Tık ile videonun detaylar menüsüne geçmek mümkün , kendisi böyle gözüküyor ;

Bu bölümde video yayıncısının videoya eklediği bilgiyi görebiliyoruz . Ayrıca sağ tarafa doğru kaydığımız da bizi yorumlar bölümü bekliyor ;

Video izler iken sağ tuşa basarsak ;

• Başlangıca Sabitleme (tam sürüm gerektirir)
  • İndirme (tam sürüm gerektirir)
  • Ekle ... (Favori listesi , daha sonra izle vb.)
  • Yakınlaş
  • Ses Seviyesi
  • Video Kalitesi
  • Ve Video Detayları
Tuşlarını görebiliyoruz .

Evet , incelemenin sonuna geldik . Bu incelemede , dokunmatik dostu , metro arayüzü ile iç içe çalışan Youtube uygulaması Hyper For Youtube uygulamasını inceledik .

Bu benim ilk incelemem , umarım beğenirsiniz ve eksiklerimi bildirirsiniz . Okuduğunuz için teşekkürler !

Ben bu uygulamayı ara sıra kullanıyordum ancak kullanmayalı 1-2 ay oldu ben kullanırken indirme ücretsizdi. Demekki kullanmayalı değişmiş uygulama Ancak uygulama çok başarılı inceleme de güzel olmuş elinize sağlık.

Hiç yorum gelmeyecek diye korkmuştum

Konuyu uyandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…