Hyper OS güncellemesi sonrası resimler yok

tr.ahmet16

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem yok
Telefon.
Merhaba. Dün Hyper OS 3 güncellemesini yaptım. Fakat sonrasında Xiaomi'nin kendi galerisinde WhatsApp'tan gelen resimler gözükmüyor. Başka galeri uygulamalarında gözüküyor. Çözümü var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.( cevap vermisiniz artık 20 kişi görmüş 0 cevap)

Son düzenleme:
Xiaomi 15 hocam benim. Her şey çok hızlı çalışıyordu. Anında tepki alıyordum. Hala hızlı ama eski hızı olmayınca bir araştırayım dedim.

Sizin telefon amiral gemisi hocam yani 3 4 gün sonra asla kasmaz. Düşünün iOS 26 geldiğinde iPhone 16 Pro kullananlar bile telefonum kasıyor diye şikayet ediyorlardı.
Yani her telefon be kadar iyi olsa da güncellemede ilk birkaç gün kasar. Ki bundan sonra daha çokca küçük yazılım güncellemeleri gelecek. Yani içiniz ferah olsun mükemmel bir cihazınız var performans kaybı sadece 3 4 gün olur geçer, iyi akşamlar dilerim☺️

Sizin telefon amiral gemisi hocam yani 3 4 gün sonra asla kasmaz. Düşünün iOS 26 geldiğinde iPhone 16 Pro kullananlar bile telefonum kasıyor diye şikayet ediyorlardı.
Yani her telefon be kadar iyi olsa da güncellemede ilk birkaç gün kasar. Ki bundan sonra daha çokca küçük yazılım güncellemeleri gelecek. Yani içiniz ferah olsun mükemmel bir cihazınız var performans kaybı sadece 3 4 gün olur geçer, iyi akşamlar dilerim☺️
İyi akşamlar hocam. Çok teşekkürler. İyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı