Hyper-V güvenilir mi?

Demek istediğim driver kuruyor mu? Bunun gibi mesela.

images.jpeg

Ve bu driverlar sorun yaşatır mı? Bazen GPU driverları yaşatır.

Bu tarz driverlar kurması normal. Sanal cihazlar kurduğunuzda bu gibi Ethernet adaptörü kurarak sanal cihazda internete bağlanmanızı sağlar. VMware kullandığınızda bu sürücüler ortaya çıkacaktır. Bu driverlar sorun yaşatmaz.

Hayır bunlar sanal makinelere gerekli internet bağlantılarını sağlamak için vs. kullanılıyor, zararı yok. Bende de WSL ve VMWare yüklü olduğu için bunlardan bol miktarda bulunuyor.

Tamam. Peki benim işim bitse silersem gider mi?
VMWare'ı silersen evet gidiyorlar ama sanal makineleri kapatınca gitmezler, VMWare'ı silmek için kurulum dosyasını tekrar çalıştırman gerekiyor, ayarlardan veya denetim masasından kaldırma seçeneği yok kurulum dosyasını açınca kaldırma seçeneği geliyor.

VMware'ı silersen evet gidiyorlar ama sanal makineleri kapatınca gitmezler, VMware'ı silmek için kurulum dosyasını tekrar çalıştırman gerekiyor, ayarlardan veya Denetim Masası'ndan kaldırma seçeneği yok kurulum dosyasını açınca kaldırma seçeneği geliyor.

Tamam, sağ ol. Ancak VMware'a verecek param yok. O yüzden Hyper-v iyi gibi sanki. O nasıldır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı