Hyper-V güvenilir mi?

Tamam, sağ ol. Ancak VMware'a verecek param yok. O yüzden Hyper-v iyi gibi sanki. O nasıldır?
Hyper-V'yi WSL dışında hiç kullanmadım onu bilmiyorum, bu arada VMWare'ın VMWare Player adında ücretsiz bir sürümü var, iş için kullanmadığın sürece ücretsiz tabii yada VirtualBox falan var oda ücretsiz sana kalmış, VirtualBox'ta aynı şekilde sürücüler ekleyecektir ve görev yöneticisi ile aygıt yöneticisinde onun sürücülerini de görebilirsin.

Hyper-v'yi WSL dışında hiç kullanmadım onu bilmiyorum, bu arada VMware'ın VMware Player adında ücretsiz bir sürümü var, iş için kullanmadığın sürece ücretsiz tabii ya da VirtualBox falan var oda ücretsiz sana kalmış, VirtualBox'ta aynı şekilde sürücüler ekleyecektir ve Görev Yöneticisi ile aygıt yöneticisinde onun sürücülerini de görebilirsin.

VirtualBox'ı sevmiyorum. Bir de VMware Player'da tek bir makine açılıyor. Ben 2 veya 3 tane makinem olsun isterim.

Hyper-V de doğası gereği böyle sürücüler kullanır. Hypervisor'lerin ek sürücü yüklemesi normaldir. Eğer spesifik işleriniz yoksa ve ağırlığınız terminal komutları ise WSL2'yi tercih edin. Alternatif olarak 2. bir bilgisayarınız varsa güçlü olan bilgisayarınızaa Proxmox yükleyip local ağ üzerinden kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı