Hyper X Alloy Core Rgb vs Razer Cynosa vs Corsair K55 vs ASUS TUF Gaming K5

batuhan akbas

Megapat
Öncelikle herkese iyi günler,
Maksimum 350TL'lik bir bütçeyle klavye bakıyordum. Mekanik istemiyorum ses beni acayip derecede rahatsız ediyor. O yüzden membran bir klavye almaya karar verdim. Başlıkta gördüğünüz klavyeler arasında gidip geliyorum. Sizce bir klavyede bilek desteği olmaması klavyeyi çok rahatsız yapar mı? Bir de başlıkta gördüğünüz klavyeler arasında size göre en iyisi hangisi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Cynosa Chroma marka klavyeyi 170 TL'ye aldım. Klavyenin tasarımı ışıklandırması tuşlarının sessizliği çok hoşuma gitti anlıcağınız Razer yine kalitesini konuşturmuş. Bilek desteği konusuna gelirsek tamamiyle kullanıcıya bağlı ben uzun süre bilek destekli klavye kullandığım için biraz alışmakta zorluk çekiyorum büyük bir mause pad'iniz varsa çok rahatsız ediceğini sanmam Razer'ın tek eksi yönü synapse programının sıkıntıları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı