Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Wireless ise değmez hocam. Kabloludan Wireless kulaklığa geçmek isteyenler kaçırmasın diye paylaştım.

Mağazalarda var ayrıca internet üzerinden ayırtıp alabiliyorsunuz.

Rica ederim hocam eğer vesile olduysam ne mutlu bana. Güzel günlerde kullanın.

Yok hocam kablolu olanı kastetmistim.

3 taksit aylık 733TL'den çektim hocam. Bir sıkıntı olursa konu açıp danışırım size.
Almadan emin olmak için biraz baktım ama çok memnun değil gibi alanlar.

Ben kendim kullandım ve sadece sesi düşük gelmişti, sana da yetmezse çözeriz dostum ses olayını, eğer memnun kalmazsan da iade edersin ve merak etme çok uyguna aldın.

@Shinsoo hocam ben şu an Gamenote H2016D kullanıyorum, oyun oynarken çok iyi ses kasamıyorum maalesef mesela R6 da adamın geldiğini duymuyorum bile. Sizce geçmeli miyim böyle bir fırsat varken? Bu kulaklığın kablosu çok dolanıyor kablo olayı da rahatsız ediyor beni. Ara sıra müzikte dinlerim.

@Shinsoo hocam ben şu an Gamenote H2016D kullanıyorum, oyun oynarken çok iyi ses kasamıyorum maalesef mesela R6 da adamın geldiğini duymuyorum bile. Sizce geçmeli miyim böyle bir fırsat varken? Bu kulaklığın kablosu çok dolanıyor kablo olayı da rahatsız ediyor beni. Ara sıra müzikte dinlerim.
Hocam alın tabi fps oyunlarında farkı anlarsınız zaten. Bu fiyata kablolu cloud 2 var anca üstelik 80 saat pil ömrü var bu modelin.

Cloud 2 Wireless almıştım geçen hafta 2. elden şimdi kullandığım kulaklığı satıp bunu kullanacağım. Gece gece 2K'lık olduk yine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı