Elektronik Hyper X Cloud Core 2 Wireless 2.199 TL

Hocam bu da Cloud 2 ben anlamadım nasıl aynısını bir daha alıp kullanıyorsunuz.
Hocam kullandığımın bataryası kötüleşmeye başladı biraz zaten belirttim 2.el aldım garantisi de yok. Tamam bu cloud 2 wireless belki cloud 2 coreden bir tık daha iyidir ama sıfır olsun benim olsun diye aldım bir daha batarya değişimi vs uğraşamam.

Bende aldım hocam sence daha iyisi var mı bu fiyatta ne bileyim Razer BlackShark Fifine veya Nova 1

Hocam kullandığımın bataryası kötüleşmeye başladı biraz zaten belirttim 2.el aldım garantisi de yok. Tamam bu Cloud 2 Wireless belki Cloud 2 Core'den bir tık daha iyidir ama sıfır olsun benim olsun diye aldım bir daha batarya değişimi vs uğraşamam.

Dosya Ekleri

• 1731348801144.png
    1731348801144.png
    70,8 KB · Görüntüleme: 76
Bende aldım hocam sence daha iyisi var mı bu fiyatta ne bileyim Razer BlackShark Fifine veya Nova 1
Daha iyisi yok da eşdeğer olarak barracuda vardı onun da indirimi bitti zaten. Barracudayı kaçıranlar için çok iyi fırsat. Ben zaten oldum olası Hyper X firmasına hep olumlu yaklaşmışımdır adamlar taş gibi kulaklık üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0.18 saniyeye sar xantares bile diyor "Dünya'nın en iyi kulaklığı hyper x" diye.

Daha iyisi yok da eş değer olarak Barracuda vardı onun da indirimi bitti zaten. Barracuda'yı kaçıranlar için çok iyi fırsat. Ben zaten oldum olası HyperX firmasına hep olumlu yaklaşmışımdır adamlar taş gibi kulaklık üretiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
0.18 saniyeye SAR xantares bile diyor "dünya'nın en iyi kulaklığı HyperX" diye.

Hocam drakula daha çok mobil içinmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı