Hyper X Cloud II alınır mı?

Eskidi artık. Kendimde kullanıyorum, önermiyorum.

-Mikrofonun boğuk. Kotu bir mikrofon.
-7.1'i kötü.
-Beni rahatsız ediyor konfor olarak, belki başkalarını etmeyebilir. Bundan emin değilim. Herkesin kafa yapısına uymayabilir tabii.

+Stereosu iyi.
+Dayanıklılık iyi.
+Basslar ve tizler fena değil.

Kullanıyor musunuz peki bu kulaklığı? Ayrıca incelemelerine baktım ve mikrofonu cidden çok iyiymiş bunu da bir düşüneceğim.
Aktif olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. O ince kısımlar beni çok tedirgin etmişti sağlamlık açısından ama hiç şüphen olmasın gayet sağlamlar. Kulaklık rakiplerine göre çok hafif. Ped kulak yastıkları çok rahat ilk bir kaç gün çok sıkıyor gibi hissedebilirsin ama sonra böyle bir his kalmıyor. Uygulaması çok detaylı. Mikrofonu iyi ama SS arctic 3 ve üstünün mikrofonları kadar iyi değil. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim.

Aktif olarak yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. O ince kısımlar beni çok tedirgin etmişti sağlamlık açısından ama hiç şüphen olmasın gayet sağlamlar. Kulaklık rakiplerine göre çok hafif. Ped kulak yastıkları çok rahat ilk birkaç gün çok sıkıyor gibi hissedebilirsin ama sonra böyle bir his kalmıyor. Uygulaması çok detaylı. Mikrofonu iyi ama SS Arctic 3 ve üstünün mikrofonları kadar iyi değil. Başka sorun olursa da cevaplayabilirim.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için Valorant'ta bir takımın alt yapısında oynuyorum ve yarı profesyonelim Valorant tarzı oyunlarda nasıl sesler?

Teşekkür ederim ilgilendiğin için Valorant'ta bir takımın alt yapısında oynuyorum ve yarı profesyonelim Valorant tarzı oyunlarda nasıl sesler?
Öncelikle seni tebrik ederim. Ben de genel olarak FPS oynarım. Yani sana şöyle anlatayım. Omen smoke unun içinde olsam adamı ayak sesinden rahatça vururum. Bazen sesini duyup adama aim çevirdiğin oluyor millet şaşırıyor.

Öncelikle seni tebrik ederim. Ben de genel olarak FPS oynarım. Yani sana şöyle anlatayım. Omen smoke unun içinde olsam adamı ayak sesinden rahatça vururum. Bazen sesini duyup adama aim çevirdiğin oluyor millet şaşırıyor.

Fiyatı mediamartta Cloud 2'den 100 TL daha uygun sanırım biraz araştırırsım aklım Razer'a kayacak gibi mouse olarak da Razer kullandığım için kalitesini gayet iyi biliyorum :) yorumlarınız benim için çok değerli tebrik mesajınız içinde teşekkür ederim. İyi ki varsınız güzel Technopat kullanıcıları!

Fiyatı mediamartta Cloud 2'den 100 TL daha uygun sanırım biraz araştırırsım aklım Razer'a kayacak gibi mouse olarak da Razer kullandığım için kalitesini gayet iyi biliyorum :) yorumlarınız benim için çok değerli tebrik mesajınız içinde teşekkür ederim. İyi ki varsınız güzel Technopat kullanıcıları!
Eğer aldıysanız tecrübelerinizi bizimle paylaşın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı