Hyperion RX 6650 vs. Hero-PcHocası RX 6700

RX 6700 de Sapphire daha cok ısınıyor haberin olsun XFX biraz daha iyi bu konuda. Pckolik ilk yoğunluğu kaldıramadı sanırım ben 15 Eylül'de sipariş ettim 17 Eylül'de kargoya verildi.

Alırken soğutucu da alacaksınız, unutmayın. Harici olarak kule tipi bir soğutucu alın, ID-Cooling SE 214 XT var bende aynı işlemciyle gayet memnunum.

Cougar CGR-Aqua 120 120mm Fanlı Sıvı Soğutucu sizce nasıl ayrıyeten sistemin kasasını Frisby FC-9310G 650W 80 Plus 120mm RGB Fanlı Mid-Tower Gaming Kasa almayı düşünüyorum ona çevirdim

Nokta atışı. Bu ikisinden de iyi.

Cougar cgr-Aqua 120 120mm fanlı sıvı soğutucu ve Frisby FC-9310G 650W 80 Plus 120mm RGB fanlı mid-Tower Gaming kasa ekledim sisteme sence nasıl olmuş.

Cougar cgr-Aqua 120 120mm fanlı sıvı soğutucu ve Frisby FC-9310G 650W 80 Plus 120mm RGB fanlı mid-Tower Gaming kasa ekledim sisteme sence nasıl olmuş.

Hocam ben hava soğutmayla Render alırken bile 70 dereceyi geçmiyor 35 derece havada, bence sıvı soğutmaya boşuna para vermeyin. Ayrıca kasayı ellemeyin yükseltmek istediğiniz kasa mesh bile değil ve bana göre XIGMATEK daha güvenilir bir marka.

Hocam ben hava soğutmayla Render alırken bile 70 dereceyi geçmiyor 35 derece havada, bence sıvı soğutmaya boşuna para vermeyin. Ayrıca kasayı ellemeyin yükseltmek istediğiniz kasa mesh bile değil ve bana göre XIGMATEK daha güvenilir bir marka.
Hala karar veremedim şuanda sinerjininde rx 6700 lü sistemini gördüm onada baktım ve karar veremedim hangisi daha iyi pc hocasımı sinerjimi yoksa teblion mu...
Ayrıyetten hocam ryzen işlemci çok ısınıyor diye sıvı soğutucu aldım kasayıda rgb için

Hocam ben hava soğutmayla Render alırken bile 70 dereceyi geçmiyor 35 derece havada, bence sıvı soğutmaya boşuna para vermeyin. Ayrıca kasayı ellemeyin yükseltmek istediğiniz kasa mesh bile değil ve bana göre Xigmatek daha güvenilir bir marka.

Hocam tekrar bir soru soracağım render alırken dediğiniz için soruyorum ekran kartınız AMD mi yoksa NVIDIA mı bende bu PC'yi yazılım ve montaj öğrenmek için istiyorum da NVIDIA yazılım olarak çok önde ve pahalı bayağı uygun fiyatlı NVIDIA sistem Yok YouTube'da RX 6700'lü sistem dolu

RX 6700 de Sapphire daha cok ısınıyor haberin olsun XFX biraz daha iyi bu konuda. Pckolik ilk yoğunluğu kaldıramadı sanırım ben 15 Eylül'de sipariş ettim 17 Eylül'de kargoya verildi.

Hocam kafam çok karışık şu sistem alma konusunda herkes farklı telden çalıyor bildiğiniz ve sizi 2-3 konuda gördüm yorumlarınızı oradan tanıdım AMD ekran kartları NVIDIA nazar yazılımsal olarak kötü diyorlar ben video montaj ve yazılım da öğrenmek istiyorum kararsız kaldım uzun ömürlü olur mu bu RX6700'ler bilemiyorum bu arada hayırlı olsun sistemin darısı benim başıma

Son düzenleme:
Hala karar veremedim şuanda sinerjininde rx 6700 lü sistemini gördüm onada baktım ve karar veremedim hangisi daha iyi pc hocasımı sinerjimi yoksa teblion mu...
Ayrıyetten hocam ryzen işlemci çok ısınıyor diye sıvı soğutucu aldım kasayıda rgb için
T

Hocam tekrar bir soru soracağım render alırken dediğiniz için soruyorum ekran kartınız AMD mi yoksa NVIDIA mı bende bu PC'yi yazılım ve montaj öğrenmek için istiyorum da NVIDIA yazılım olarak çok önde ve pahalı bayağı uygun fiyatlı NVIDIA sistem Yok YouTube'da RX 6700'lü sistem dolu
AMD de işini görür bu arada her konu da 6700 kötümser bir kart değil. Ben olsam hiç düşünmez attığım link deki sistemi direkt çekerdim. fazla düşünüyorsun bence gerek yok aldığın zaman da hevesin kalmayacak

Hala karar veremedim şu anda Sinerji'ninde RX 6700'lü sistemini gördüm ona da baktım ve karar veremedim hangisi daha iyi PC hocasımı sinerjimi yoksa teblion mu?
Ayrıyeten hocam Ryzen işlemci çok ısınıyor diye sıvı soğutucu aldım kasayı da RGB için.

Hocam tekrar bir soru soracağım render alırken dediğiniz için soruyorum ekran kartınız AMD mi yoksa NVIDIA mı bende bu PC'yi yazılım ve montaj öğrenmek için istiyorum da NVIDIA yazılım olarak çok önde ve pahalı bayağı uygun fiyatlı NVIDIA sistem yok YouTube'da RX 6700'lü sistem dolu.

Hocam kafam çok karışık şu sistem alma konusunda herkes farklı telden çalıyor bildiğiniz ve sizi 2-3 konuda gördüm yorumlarınızı oradan tanıdım AMD ekran kartları NVIDIA nazar yazılımsal olarak kötü diyorlar ben video montaj ve yazılım da öğrenmek istiyorum kararsız kaldım uzun ömürlü olur mu bu RX6700'ler bilemiyorum bu arada hayırlı olsun sistemin darısı benim başıma.

Sıvı soğutmaya gerek yok. Ayrıca render vb. alacak mısınız?

Hocam kafam çok karışık şu sistem alma konusunda herkes farklı telden çalıyor bildiğiniz ve sizi 2-3 konuda gördüm yorumlarınızı oradan tanıdım AMD ekran kartları NVIDIA nazar yazılımsal olarak kötü diyorlar ben video montaj ve yazılım da öğrenmek istiyorum kararsız kaldım uzun ömürlü olur mu bu RX6700'ler bilemiyorum bu arada hayırlı olsun sistemin darısı benim başıma
Ve attığım link deki 6700 sistem efsane ucuz yakın da biter aldığın zaman 17 18 bine okutursun onu da

Evet video montaj öğrenmek ve yazılım öğrenmek için istiyorum bilgisayarı o yüzden sıvı soğutma istedim frekans TV de önermişti zaten ama kasası pek hoşuma gitmedi gibi ama iş görür sanırım MX-350 seçsem kasa olarak farkı var mıdır?

Sıvı soğutmaya gerek yok. Ayrıca render vb. alacak mısınız?

Hocam
Ve attığım link deki 6700 sistem efsane ucuz yakın da biter aldığın zaman 17 18 bine okutursun onu da
Sıvı soğutma ve 2tb hdd ile 1700 oluyor iyi fiyat alayayım en kısa zamanda o halde

Evet video montaj öğrenmek ve yazılım öğrenmek için istiyorum bilgisayarı o yüzden sıvı soğutma istedim frekans TV de önermişti zaten ama kasası pek hoşuma gitmedi gibi ama iş görür sanırım MX-350 seçsem kasa olarak farkı var mıdır?

Hocam

Sıvı soğutma ve 2tb hdd ile 1700 oluyor iyi fiyat alayayım en kısa zamanda o halde
Sıvı soğutmaya gerek yok.

Sıvı soğutmaya gerek yok.

Kasa sizce soğutma için yeterli mi yoksa oradaki özelleştirmelerdeki Rampage trapper temperli cam 650 watt 80Plus Bronze siyah 3 X 140 mm + 1x120mm ARGB fanlı Gaming kasa yımı yoksa Cougar MX-350 mesh 700W 80 Plus 120mm fanlı mid-Tower kasayımı tercih edeyim yeterli olmazsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı