HyperOS "GFX Tool gizliliğiniz için başka klasör seçin" hatası veriyor

tekirr

Hectopat
Yer
Burdur
Hocam Note 11 Pro kullanıyorum. HyperOS 1 yüklü (Android 13 tabanlı) ve işlemci 60 FPS verebileceği için (ayn işlemci ile 90FPS veren başka bir telefonda var) GFX tool ile 60 FPS yapmaya çalışıyorum. Ama bu hatayı veriyor. Dosyaların güncellemelerini kaldırmayı denedim ama olmadı. Bunu yapmak için shinzuku falan mı kullanmam lazım yoksa root mu veya başka bir yol var mı?

Shizuku moduyla çalıştırmanız gerekiyor. Uygulama içinde bunun için ayar bulunuyor.

Hocam Note 11 Pro kullanıyorum. HyperOS 1 yüklü (Android 13 tabanlı) ve işlemci 60 FPS verebileceği için (ayn işlemci ile 90FPS veren başka bir telefonda var) GFX tool ile 60 FPS yapmaya çalışıyorum. Ama bu hatayı veriyor. Dosyaların güncellemelerini kaldırmayı denedim ama olmadı. Bunu yapmak için shinzuku falan mı kullanmam lazım yoksa root mu veya başka bir yol var mı?
Shizuku kullanın.

G96 ve 90 FPS hiç inandırıcı değil. Söylediğiniz telefon nedir?

Shizuku moduyla çalıştırmanız gerekiyor. Uygulama içinde bunun için ayar bulunuyor.

Hocam ayarı yapmıştım 60 FPS oynuyordum. 3.5 ile 60 FPS ayarlarda görünmemeye başladı. Shizuku ile tekrar denedim olmadı. Sürüm daha yeni çıktığı için olabilir mi?
Düzeltme: Ayarlda aşırı gözükmüyor, ama nedensen 60 verebiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı