HyperOS mu One UI 6.1 mi?

Yıllardır saçma sapan buglarla uğraşan, cihazı bootloop’a düşen, kronik sorunları bol olan bir firmanın savunuculuğunu yapman aşırı trajikomik.
Epey’den cihaz karşılaştıran biri ile tartışmak başlı başına hata zaten. İyi akşamlar dostum.

Yıllardır saçma sapan buglarla uğraşan, cihazı bootloop’a düşen, kronik sorunları bol olan bir firmanın savunuculuğunu yapman aşırı trajikomik.
Hala ne anlatıyorsun sen. Dediğim onca şeyden hiç mi bir şey çıkarmadın. Hala aynı şeyi yapıyorsun. Kronik sorun, bug deyip milleti korkutuyorsun. Yok böyle bir şey. Tüm markalarda ne kadar varsa o kadar var, belki bir tık fazladır ama dediklerini ne kendim deneyimledim ne de çevremde duydum. Bu olay yüzünden yüklenmeyi bırak artık.
Epey’den cihaz karşılaştıran biri ile tartışmak başlı başına hata zaten. İyi akşamlar dostum.
Bunu nereden çıkardın? Kendi kendine bir şeyler uydurmayı bırakmalısın. Konu sahibine yüzeysel olarak karşılaştırması için attığımı söyledim zaten. Ve evet herkes gibi teknolojik ürünleri karşılaştırmakta Epey kullandığım da oluyor. Ama sadece hızlı ve yüzeysel bir bakış için. Kasaya plastik diyen sensin. Senin de kaynakların çok doğru sayılmaz ya da sallamasyon atıp tutmaların mı demeliyim. Hata olan senin gibi sabit kafalı fanboylarla tartışmak. Ama itiraf etmeliyim forumun fanboyları arasında seni severim. Ara sıra doğru konuşuyorsun. Ama bazı şeylerde inatçılık ve fanboyluğu azaltsan iyi olur. Hiç düzelen fanboya şahit olmadım ama neyse. Yazdıklarımı okumadan aynı zırvaları söyleyip durmandan sıkıldım artık uzatmayalım bu konu bir yere varmaz. İyi akşamlar, uzattıkça batıyorsun, haksız olduğunda bitirmeyi öğrenmelisin.

Samsungda Good Lock diye bir uygulama var. Bununla animasyonlu arkaplan fotoğraflarından tut, temayı, ses göstergesini, klavyeyi, navigasyon cubuğunu her şeyi ayarlayabiliyorsunuz.

Samsung'da good lock diye bir uygulama var. Bununla animasyonlu arka plan fotoğraflarından tut, temayı, ses göstergesini, klavyeyi, navigasyon cubuğunu her şeyi ayarlayabiliyorsunuz.

S23 FE da ekranda şu görselde yazdığı gibi pembeden yeşile gibi renk değişimi renk bozulması falan oluyormuş güneş altında falan ekran kalitesi nasıl (ekran/gövde oranının kalın olduğunu biliyorum) DxOMark verileri bunlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240203_235924_com.android.chrome.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 78
Dostum ekranı, işlemciyi vs önemsiyorsan en iyi seçenek Poco X6 Pro. Gerçekten illa 60 fps çekeceğim ben diye takıntın yoksa al Poco X6 Pro'yu keyfine bak.

One UI tabii ki.
HyperOS gibi iğrenç bir yazılım ile kıyaslamak bile hata.

Neden iğrenç olduğundan bahsetsene biraz. Merak ettim. Çıkalı birkaç ay oldu, nasıl bir olumsuz deneyim yaşayabilirsin bu süreçte.
Xiaomi firmasının yapması bile yeterli.
Sebeplere gelelim.
Öncelikle optimizasyon gene berbat.
Reklamlar tıka basa dolu.
Bloatware tıka basa dolu.
1 günü çıkartmıyor.
Animasyonları itici.

Xiaomi yazılımda berbat alacaksan Custom ROM'lu Xiaomi alacaksın, kendi arayüzü berbat seviyede bir de iPhone çakması arayüz getirmeyi deniyorlar. Halbuki değişik Çinli uygulamaları kaldırsalar iş bitecek. Samsung al geç en azından Samsung'un dandik telefonunda bile premium hissiyatını öyle böyle alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…