HyperOS mu One UI 6.1 mi?

Sen neden sevdiğinden bahsetsene.
Ne gibi yararları var sana?
Fazlasıyla iş gören modern ve sade bir arayüz. Herhangi bir MIUI/HyperOS cihazda kasma, donma görmedim. Bunlar sıradan bir kullanıcı için yeterli değil mi?
Neyse yine fanboyluk sezdim.
Bak bu da haterlık belirtisi işte. Benim dediğim her şey nesnel ve deneyimlere bağlı. Fanboy demek için geçerli bir kanıtınız yok.

HyperOS'un veya MIUI'ın animasyon ve arayüz tasarımı bana göre gayet iyi ve seviyorum hatta eğer üst segmentse tercih edilebilir ancak alt segmentlerde her telefonda olduğu gibi kasma ve donmalar çok sık yaşanıyor. Yıllarca MIUI 11-12 kullandım reklamları dışında, can sıkan pek bug veya sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama dediğim gibi düşük segmentte gerçekten berbat olabiliyor. Yani üst segmentte sorun çıkarmaz.
Yorumdaki arkadaşlar gömmüş ama çoğunun kulaktan kulağa abartılı şeyler olduğunu düşünüyorum (haklı noktaları var tabi).
Asla alınmaz gibi bir durum yok bence.

Samsung hiç kullanmadığım için yorum yapmayı tercih etmiyorum.

HyperOS, MIUI’ye göre epey iyi ancak HyperOS’a sahip Xiaomi 13 Ultra kullanıcısı ile sürekli iletişim halinde olduğumu belirterek; kamera uygulamasından, kullanıcı dostluğuna kadar One UI daha iyi. HyperOS’un avatajları kısıtlı, oyunlarda daha az input lag yaratıyor oluşu gibi artıları var.

HyperOS, MIUI’ye göre epey iyi ancak HyperOS’a sahip Xiaomi 13 Ultra kullanıcısı ile sürekli iletişim halinde olduğumu belirterek; kamera uygulamasından, kullanıcı dostluğuna kadar One UI daha iyi. HyperOS’un avatajları kısıtlı, oyunlarda daha az input lag yaratıyor oluşu gibi artıları var.
Hocam peki kullanılamayacak seviyede kötü mü sizce? Kafayı yiyeceğim burada herkes MIUI'ı olan tüm cihazları çöp yerine koyuyor. Apple ve Samsung dışında marka yokmuşcasına fanboyluk yapıyorlar.

Saçmalık, neden kullanılmayacak kadar kötü olsun? One UI daha iyi sadece, gömecek bir mevzu yok.
Bence de saçmalık ancak forumda Apple ve Samsung olmayan tüm markaları çöp gibi gören üyeler var. Özellikle MIUI ve şimdi de HyperOS üzerinden Xiaomi'ye yükleniyorlar. Donanıma bakılmaksızın cihazları çöp yerine koyuyorlar.

Karşılaştırma videolarını izle gömülecek hiçbirsey yok hatta gayet iyi bir arayüzü var.
Millet dinazor devrinden kalma MIUI problemlerini kulaktan kulağa aktarmaktan kötü bir algı oluştu. MIUI 12-13 Civarından beri kendini toparladı Xiaomi. Alt segment normal olarak problem yaratabilir ama üst segment cihazlarda sorun olacağını düşünmüyorum.

Karşılaştırma videolarını izle gömülecek hiçbirsey yok hatta gayet iyi bir arayüzü var.
Millet dinazor devrinden kalma MIUI problemlerini kulaktan kulağa aktarmaktan kötü bir algı oluştu. MIUI 12-13 Civarından beri kendini toparladı Xiaomi. Alt segment normal olarak problem yaratabilir ama üst segment cihazlarda sorun olacağını düşünmüyorum.
Alt segment için MIUI biraz ağır bir arayüz ancak çevremde orta ve üst segment MIUI/HyperOS kullanıp da memnun olmayan görmedim. Ne hikmetse hep forumdaki hiç bu arayüzü kullanmayan insanlar gömüyor. 6 senedir imkan buldukça diğer cihazlar gibi Xiaomi cihazları da incelerim, kurcalarım. Arayüzü gayet iyi hiçbir kasma donmaya şahit olmadım bazı giriş seviye cihazlar dışında. Bana göre gayet akıcı, sade ve modern bir arayüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı