HyperX ABS Pudding Keycaps alınır mı?

Ben de Aliexpress'ten denemek amaçlı uygun fiyatlı bir PBT tuş takımı aldım ve fark ettim ki sadece Türkçe harfler değil rakamların üzerinde kısa yollar da farklı. Şöyle bir Hibrid denedim :D Ama satın aldığım yeni tuşlar çok ışık geçiriyor, kalitesizlerdi. İade etmeye üşendim ama ödemenin yarısını satıcıdan aldım. Çünkü eğer PBT malzeme yeterince kalınlıktaysa bu kadar ışık geçirmez. Ama ABS bile olsa Pudding'lerin kalite farkını bir kez daha hissettim. Fotoğraftan da bellidir diye düşünüyorum.

2023-01-07 17.56.53.jpg

Ben de çok memnunum. Razer Huntsman de kullanıyorum Razer'ın PBT'leri gibi olmasa da keyifli bayağı başka tr karakterli keycaps de yok sonuçta

Dosya Ekleri

• IMG_4242.JPG
    IMG_4242.JPG
    209,3 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
Ben de AliExpress'ten denemek amaçlı uygun fiyatlı bir PBT tuş takımı aldım ve fark ettim ki sadece Türkçe harfler değil rakamların üzerinde kısa yollar da farklı. Şöyle bir Hibrid denedim :D Ama satın aldığım yeni tuşlar çok ışık geçiriyor, kalitesizlerdi. İade etmeye üşendim ama ödemenin yarısını satıcıdan aldım. Çünkü eğer PBT malzeme yeterince kalınlıktaysa bu kadar ışık geçirmez. Ama ABS bile olsa Pudding'lerin kalite farkını bir kez daha hissettim. Fotoğraftan da bellidir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1655512

Hocam aynen öyle sadece harfler olsa sorun olmazdı ama rakamlarda da farklılık olunca asla içime sinmedi:) alalı 3 gün oldu Amazon satıcısından almıştım umarim iade alırlar.

Bende hali hazırda hyperx klavye var ama pudding almak istiyorum da beyaz steelseries tuş takımı oluyormu yoksa siyah tr var hyperx onumu alayım bendeki zaten ingilizce ve alıştım tr olması çokta önemli değilde beyaz olsun istiyorum ama çok ışık geçirirse rahatsız olurum

Ben 1 aydır pudding kullanıyordum huntsman de ama dün sıkıldım orjinalleri taktım. O kaygan yapısı hoşuma gitmedi razer pbt leri pürüzlü ve çok daha kaliteli

Steelseries benim hyperxe uyarsa ondan alayım hem beyaz hem pürüzlü his daha iyi
Tr olmamasına alıştım ben ztn çok önemli değil benim için
Bunlar var seçenek olarak klavyemde hyperx alloy elite 2

Son düzenleme:
Unutmayın sadece Türkçe karakterler değil sayı tuşlarının 2. işlevleride değişiyor. Q klavyey alışan biri noktalamada vs zorlanır.

Benim klavye hali hazırda yıllardır öyle oldugu için alıştım ama ben bu kıyaslamayı yaptığım zaman hyperx de steelserıes de 500 e geliyordu şimdi 650 olmuş steelseries ben hyperx alacağım yani tr olanı

Son düzenleme:
İyi geceler
Ben bir klavye siparişi vereceğim ve aklımda ufak bir sorun var klavye kısayolları vesaire farklı olduğu için keycaps almayı düşünüyorum.
Alacağım klavye ile alacağım keycapsler birbirine uygun mudur acaba ?
Alacağım klavye =Amazon.com.tr
Almayı düşündüğüm keycaps = Amazon.com.tr
Fikirlerinizi alabilir miyim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı