HyperX ABS Pudding Keycaps alınır mı?

İyi geceler
Ben bir klavye siparişi vereceğim ve aklımda ufak bir sorun var klavye kısayolları vesaire farklı olduğu için keycaps almayı düşünüyorum.
Alacağım klavye ile alacağım keycapsler birbirine uygun mudur acaba ?
Alacağım klavye =Amazon.com.tr
Almayı düşündüğüm keycaps = Amazon.com.tr
Fikirlerinizi alabilir miyim. :)
Hayır uygun değil. Alacğaınız klavye İngilizce düzeni olduğu için 4 5 tuş maalesef uyumlu olmayacaktır. Bunlar en basitinden enter, enter üstündeki virgül tuşu ve numpad 0 rakamı. Maalesef hem tamamıyla türkçe olup hem de İngilizce klavye düzeninde tuş takımı bulunmuyor hiç bir şekilde.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Ben; SteelSeries Apex Pro gen 3 klavye almayı düşünüyorum bu Temmuz'ya da ağustos ayında, kısmetse. Bilgisayarımla oyun da oynuyorum ama rekabetçi oyunlar değil genelde. Hatta Online oynadığım; bir tek GTA 5 var diyebilirim. Genelde; web kodlama ve normal kodlama için kullanıyorum klavyemi. Bu yüzden özellikle blue switch alıyorum ki; red seitchin oyunlardaki hassasiyetleri beni kod yazarken etkilemesin. Hatta Apex Pro'yu seçme sebebim de tam olarak bu; yani hassasiyet ayarlaması yapılabilen omniswitchlere sahip olması. TR yetkilileriyle görüştüm; ancak onlar bana başka marka tuş takımı öneremeyeceklerini söylediler. Stickerlar'ın da çıkartırken orijinal tuş takımına zarar verebileceğini söylediler. HyperX'in TR takımını almayı ben de düşündüm başta ama buradaki hibrit düzeni görünce hiç hoşuma gitmedi. Ben diyorum ki acaba bir şekilde Apex 7'nin (bildiğiniz gibi Apex 7 orijinalinde de Türkçe tuş takımı ile satılıyor) Türkçe yedek tuş takımı' nı bulup satın alsam; Apex Pro gen 3'e uyar mı? Bu arada komple değil; sadece sembol içeren 7'den sonraki rakamları, Türkçe harfleri ve enter tuşunu değiştirmeyi düşünüyorum. Tabii enter tuşu çok şart değil; olmasa da olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı