679 TL'ye düşmüş. Logitech G213 kullanıyorum normalde. Alloy Core RGB alsam memnun kalır mıyım? Yedek klavye olarak da durabilir. Fiyat baya uygun gibi. Ne düşünüyorsunuz?
Zaten bitanesini yedik o şekilde. Enter ve Space basmıyordu. Logitech'e mail attım. Hollanda'dan yeni klavye gönderdiler.Al gitsin. G213 kronik olarak basmama sorununa sahip. Yedekte dursun. Ne olur ne olmaz.
Hangi adresten mail attınız öğrenebilir miyim benimde kablosuz klavyemde gecikme sorunu var mail atsam yenisini gönderirler mi acaba?Zaten bitanesini yedik o şekilde. Enter ve Space basmıyordu. Logitech'e mail attım. Hollanda'dan yeni klavye gönderdiler.![]()
Logitech Global'e üye ol, canlı desteğe bağlan. Onlar yönlendirme yapıyor.Hangi adresten mail attınız öğrenebilir miyim benimde kablosuz klavyemde gecikme sorunu var mail atsam yenisini gönderirler mi acaba?
Canlı desteğe yazdım bot beni bir süre bekletti daha sonra çalışanların meşgul olduğunu email bırakmamı söyledi bıraktım mail gelmedi buradan sonraki süreç nasıl işliyor klavye gecikme yaptığına dair video mu çekeceğim?Logitech Global'e üye ol, canlı desteğe bağlan. Onlar yönlendirme yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.