kerimbagbak1
Hectopat
sorunu neydi benim çok hoşuma gittiHocam rival 600 zü 280 tl ye almıştım Amazon’dan iade ettim iadesi tamamlanmadı daha![]()
sorunu neydi benim çok hoşuma gittiHocam rival 600 zü 280 tl ye almıştım Amazon’dan iade ettim iadesi tamamlanmadı daha![]()
sorunu neydi benim çok hoşuma gitti
04.14 dk dan sonrasını izle
bununla ilgili yorumlar okumuştum ama tasarımı ve tutuş hissiyatı çok hoşuma gittiği için aldım umarım uzun dayanır
klavyeyi aldım 7.4 kargo ücreti çıktı mağazadan teslim alacam diye bi seçenekte yok verdim mecbur hayırlısı olsun
Yok bee bitirene kadar 500TLHocam iyiki almışız fiyatlar uçmuş yine 624 tl suan
hocam geldi mi klavyeniz ?3988 e kasa aldım 20 tl kargo ücreti varbu arada mouse umu bende yeni aldım çok araştırdım ss rival 600 380 e aldım şu an bugün 360 a gördüm yanlış hatırlamıyosam bence rivali tercih et
Aynen dün geldihocam geldi mi klavyeniz ?![]()
Aynen dün geldi
Görünüşü çok güzelde hissiyat açısından çok bi farkı yok kasa daha bugün kargoya verildi bi gelsin oyunda denemem lazım sanada hayırlı olsun bu arada çanta lastik gibi bişey kokuyo baya ağır sende de var mı aynı kokuEki Görüntüle 357015[ABTTACH=full]357016[/ATTACH]
Benim 2 gündür geldi hocam efsane ama hayırlı olsun ilk izlenimlerin nedir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.