karahanuygar9
Decapat
Teşekkür ederim gönül isterdi ki corsair alabileyim ama kısmet değilmişalloy fps pro blue switch mevcut bendeyapacak bir şey yok sağlık olsun bu arada hayırlı olsun
Teşekkür ederim gönül isterdi ki corsair alabileyim ama kısmet değilmişalloy fps pro blue switch mevcut bendeyapacak bir şey yok sağlık olsun bu arada hayırlı olsun
G410 kullanıyordum almadan önce ondan bile küçük bir klavyeTeşekkür ederim gönül isterdi ki corsair alabileyim ama kısmet değilmişBu arada klavyeden memnun musunuz artıları ve eksileri felan neler acaba ?
Bende blue switch aldım. Red alıcaktım o da indirimde değildiG410 kullanıyordum almadan önce ondan bile küçük bir klavye
Kablosu örgülü doğal olarak
Küçük bir klavye ve fazla yer kaplamasını sevmiyorsanız sizlik bir klavye
Eksi tarafına gelirsek:Bilek desteği yok sizin için fark eder mi bilemem
Diğeri ise yüzeyi metalimsi parlak bir yapıya sahip anında iz bırakıyor.
Genel olarak tatmin edici bir klavye uzun ömürlü dayanır
Vallahi doğruyu söylemek gerekirse benim sağ kulağım duymuyor %46 engelliyimBende blue switch aldım. Red alıcaktım o da indirimde değildiBlue switch’in sesi çok hoşuma gidiyor ama uzun kullanımda nasıldır ? Fazla kafa tırmalıyor mu ?
Canın sağolsun kardeşimVallahi doğruyu söylemek gerekirse benim sağ kulağım duymuyor %46 engelliyimne desem boş olur şimdi
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.