HyperX Alloy FPS Pro vs. Corsair K68 Cherry MX RED

speedlyblue

Megapat
Daha fazla  
Gameekstra'da indirime girecek olan Alloy FPS Pro için şansımı deneyeyim mi yoksa direk Adeks'den K68'i mi alayım. Çok fazla kafam karıştı. Oynadığım oyunlar: FPS, Battle Royale tarzı. MOBA oynamıyorum. Bütçe 400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameEkstra'da indirime girecek olan HyperX modeli Cherry MX Blue kullanıyor uzun kullanımda sesi sizi veya çevrenizdekiler rahatsız edebilir. Bununla birlikte numlock tuşları yok, onlar olmadan kullanabileceğinize emin olmanız lazım aksi taktirde o tuşları çok ararsınız.

K68'de IP32 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası, bilek desteği, medya tuşları ve numlock kısmı var. Bu arada K68 Cherry MX Red kullanılıyor. Eksi olarak çelik kasa yerine kaliteli plastik kasa ve fiyatının 2 katı olmasını söyleyebiliriz.

Ayrıca indirime girecek olan HyperX Alloy FPS Pro modeli İngilizce. K68 alacaksan AdeksStore'nin kendi sitesinden almak yerine n11'deki mağazalarından 20 TL ucuza alabilirsin.
Corsair K68 Cherry Mx Red Mekanik Led Klavye Ch-9102020-tr - n11.com
Ayrıca indirime girecek olan HyperX Alloy FPS Pro modeli İngilizce. K68 alacaksan AdeksStore'nin kendi sitesinden almak yerine n11'deki mağazalarından 20 TL ucuza alabilirsin.
Corsair K68 Cherry Mx Red Mekanik Led Klavye Ch-9102020-tr - n11.com

Dostum Sen o klavyeyi nasıl aldın ben çıktıktan 1 saniye sonra sepete ekledim herşeyini tamamladım sepeti onayla diyince ise ürün stoklarımızda kalmamıştır dedi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı