HyperX Alloy FPS vs Rampage Hydra R6 RGB

Hasan005152hsnta

Hectopat
Daha fazla  
HyperX'i kalite olarak bir Everest ürünü ile kıyaslamak saçma olacak ama hem RGB hem blue switch bir klavye arıyorum. Everest'in klavyesi tam istediğim gibi ama uzun kullanımda sizce ne olur ? Bunu bir sormak istiyorum. Bundan önce Motospeed CK108 alacaktım ama N11'de stokları bitince vazgeçtim. Alacağım klavyenin beni iki yıl falan idare etmesi gerek.
Öneride bulunacak arkadaşlar olursa açığım. Bütçem 350 daha fazla artıramam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz uygunsa Hyperx Alloy güzel bir klavyedir, gerek hissiyat gerek kalite olarak bizzat inceledim. Tabii ki blue switchlerin yüksek ses çıkardığını ve rahatsız edici olabileceğini unutmamak gerek. CK 108 için ise açıkçası Motospeed'in Türkiye için henüz yeni ve uygun bir marka olduğunu düşünmüyorum, bununla birlikte klavyeye resimlerinden baktığında 2 yıllık kalite hissiyatı vermiyor. Bu yüzden Hyperx Alloy <3

Bütçeniz uygunsa Hyperx Alloy güzel bir klavyedir, gerek hissiyat gerek kalite olarak bizzat inceledim. Tabii ki blue switchlerin yüksek ses çıkardığını ve rahatsız edici olabileceğini unutmamak gerek. CK 108 için ise açıkçası Motospeed'in Türkiye için henüz yeni ve uygun bir marka olduğunu düşünmüyorum, bununla birlikte klavyeye resimlerinden baktığında 2 yıllık kalite hissiyatı vermiyor. Bu yüzden Hyperx Alloy <3
Bakışa göre değişir, bence güzel bir klavye. Bütçem uygun Everest'ten vazgeçtim zaten. Ya Ck108 ya da hyperx alloy FPS'i alacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı