HyperX Alloy FPS vs Steelseries Apex 3

Gamer031

Centipat
Merhaba, aşağıda belirttiğim 2 ürün arasında kaldım. CS:GO Ağırlıklı oyun oynuyorum. Klavye pek önemli değil diyenler var.. Sizce hangisi tercih edilmelidir ve neden? Membran ya da mekanik olması oynadığım oyunda büyük fark yaratır mı?

Alloy FPS kullanıcısıyım Red Switch modelini kullanıyorum, gayet başarılı bir ürün, ben de CS:GO oyuncusuyum G modu sayesinde windows tuşunu deaktif edebiliyorsunz ayni zamanda, tuşları da çok hassas tepkimesi gayet iyi ve metal malzemeden olduğu için kasası da gayet dayanıklı, Steelseries klavye kullanmadığım için herhangi bir fikir veremeyeceğim fakat o da en az Alloy FPS kadar iyidir.

Apex 3 mekanik değil epey farklı kulvarlar onun için. İkisi arasından dersen kesinlikle HyperX. Ama seçenekler arasına bütçene uygun ise Apex 5'i de dahil edebilirsin. 10 gün önce aldım ben de, gayet memnunum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı