HyperX Alloy Origins 60 gösterdiği tuşu basmıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600, ASUS Dual GeForce RTX 3060 TI 8GB 256 Bit, Corsair Vengeance RGB Pro 8GB 3200MHz x2, Gigabyte B450M S2H V2, Gigabyte GP-P750GM 750W, Corsair 4000D Airflow ATX Case
Meslek
Game Developer
Selam yeni bir klavye aldim fakat klavye ustunde gosterdigi bazi seyleri basmiyor onun yerina baska seyleri basiyor.

1700732573706.png

Ornek olarak bu resimde gosterdigim tusda normalde gosterdiklerinii basmasi lazim ama bende virgul(,) basiyor. Windows klavye ayarlarim da English olarak ayarli ama anlamadim sebebini.

Fn tuşuna basarak denediniz mi?

Fn tuşuna basarak denediniz mi?
Denedim hocam fakat onla basinca hicbir sey basmiyor. Sanki tus yerleri klavyede olandan farkli gibi ama klavye zaten ingilizce bende win10 dan klavye dilini ingilizce yaptim ama yine basmiyor dogru olani.

Alt + Shift tuşuna basıp klavyenin dilini değiştirerek tekrar tekrar farklı dillerde denerseniz belki bulabilirsiniz hocam.
Denedim hocam fakat onla basinca hicbir sey basmiyor. Sanki tus yerleri klavyede olandan farkli gibi ama klavye zaten ingilizce bende win10 dan klavye dilini ingilizce yaptim ama yine basmiyor dogru olani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı