Elektronik HyperX Alloy Origins 65 klavye 2.345 TL

1925 TL ile bende alanların arasına katıldım. Yurt dışı klavyeleri almak istemediğim için klavye bölümünde açsanız muhtemelen pahalı diyenler dahi olurdu. Amazon yeni müşteri indirimi ile alabilir alacaklar yurt dışı fiyatının ortalamasından düşük bu arada şu anda bu da bir avantaj.

Yarı fiyatına geliyor. Bu nasıldır acaba kalite olarak. CoD NW3 mü alsam klavye mi alsam :D

Yarı fiyatına geliyor. Bu nasıldır acaba kalite olarak. CoD NW3 mü alsam klavye mi alsam :D
Hocam çok anladığım konular değil dediğim gibi redragonu forumda çok önermiyorlar e-yoshoo en kötü veya ajazz öneriyorlar. Gördüğüm kadarıyla kasası ve keycapsleri çok daha iyi hyperx'in hotswap yok yanlızca switch değiştirmek mümkün değil. Bence klavyeniz varsa oyun alın ben laptop klavyesi kullandığım için ve yayınlarda şık dursun diye aldım yoksa çok elzem değil bence.

1925 TL ile bende alanların arasına katıldım. Yurt dışı klavyeleri almak istemediğim için klavye bölümünde açsanız muhtemelen pahalı diyenler dahi olurdu. Amazon yeni müşteri indirimi ile alabilir alacaklar yurt dışı fiyatının ortalamasından düşük bu arada şu anda bu da bir avantaj.
1925 nasıl oldu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı