HyperX Alloy Origins Core Mekanik Klavye İncelemesi

Hala kullanıyor musun memnun musun knk

Razer Blackwidow V3 ile bunun arasında kalmıştım V3 ile alakalı RGB yetersizliği yorumları görmüştüm sanırım HyperX alacağım inceleme çok iyi teşekkürler.

Hala kullanıyor musun memnun musun knk.
Mesajınızı geç gördüm, kusuruma bakmayın! Evet, fazlasıyla memnunum.
Razer Blackwidow V3 ile bunun arasında kalmıştım V3 ile alakalı RGB yetersizliği yorumları görmüştüm sanırım HyperX alacağım inceleme çok iyi teşekkürler.
Doğru bir seçim olur. Rica ederim.
Klavyeden memnunum ama çok fazla toz gösteriyor. Bir kez tek tek açıp temizlemek zorunda kaldım. Kısa süre sonra yine toz topladı
Maalesef tek beğenmediğim yanı o. Ayda bir düzenli temizliğimizi yapıyoruz

DÜZENLEME:​

• HyperX NGenuity yazılımı artık Microsoft Store üzerinden yüklenmektedir. Yazımdaki link çalışmamaktadır. İndirmek isteyenler buradan indirebilir:

• HyperX sonunda uygulamanın bölge sorununu çözdü. Artık bölgenizi Amerika yapmaya gerek olmadan uygulama Türkiye bölgesinde kullanılabiliyor.

Son düzenleme:
1900TL şu anki fiyatı ve asla o parayı hak etmiyor.

Klavyeyi kullanalı 2 yılı aşkın süre oldu ve klavyedeki toplam 4 harf hiç basmıyor swichlerin ömrü doldu sanırım. İki yılda bu hale gelmesi ilginç dandik klavyeler bile kaç sene götürüyor. Sözde 80 milyon tuş basım diyor ama 2 yılda 80 milyon basmam imkansız. Bir de sürekli kullanılan W-a-s-D tuşları da değil. T ve B harfleri gitti. Yani uzun süreli kullanım sonucu memnun değilim.

Sizdeki ürün sorunlu diye düşünüyorum. Benim 1.5 yıl oldu neredeyse ve hiçbir sorunu yok. Bendeki PBT Edition ama tuşlarının PBT olması dışında sizinkinden bir farkı yok.

12 haziran 2021 de aldım. Halen memnunum. Ama kolay tozlanıyor ve temizlemesi biraz uğraştırıcı yada benim üşengeçliğim. Bir ara basmama gibi şeyler oluyordu ama şu an sıkıntı yok. Muhtemelen tozlandığı için oluyor o mevzular bende.

Yorumunuzu yazalı 1 yıl olmuş ancak ben de 2.5 yıl kadar kullandım. 2.5 yıl sonunda aldığım fiyatın 2 katına (haliyle enflasyon) sattım. Tek bir sorun bile olmadı. Keşke şikayette bulunsaydınız.

Yıllar evvel yorumunuzu cevaplamışım, umarım iyisinizdir. Tozlanma olayını sonradan fark ettim ben de, iç kısmı tozlanıyor evet. Kullandığım süre boyunca ayda bir falan tüm keycap'leri söküp içini temizliyordum. Basmama sorununu diğer arkadaş da demiş, şaşırdım.

Güncel Düzenleme:

• Klavyeyi 1-2 yıl önce kasamı satıp laptop'a geçtiğim için sattım.
  • 2.5 yıl boyunca hiçbir sorun yaşamadım, ancak bazı kişiler basmama problemi yaşamış. Dikkate almakta fayda var.
  • Güncel fiyatı 2400₺ olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…