HyperX Alloy Origins Core RGB Mekanik Red TKL 1069 TL

Batina

Kilopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
4.033
Çözümler
9

Doların artışına göre fiyatı 2 katına çıkmamış ürünlerden birisi. Ben kullanıyorum memnunum. Türkçe karakterler yok. Ancak 10 parmak yazabildiğim için çok problem değil. Daha önce Logitech G410 kullanıyordum. TKL klavyeye alıştığım için bu klavyeyi almıştım. Sadece ENTER tuşu büyük olsa iyiymiş. Öncekisinde öyle olunca ona alışmışım :)

Aslında şu ekstra tuş takımından alıp takmayı düşünmüştüm. Hem görsel olarak da güzel olur dedim ama bu tuş takımı da ingilizce klavyeye olmuyormuş. Yorumlarda şöyle yazmışlar. Hyperx alloy orjinal core için uygun olmadı. Enter, shift tuşları uygun değil. F tuşları medya ve fonksiyon belirtmiyor. Uyumlu olsa güzel olacaktı :)

Screenshot_51.jpg
 
Son düzenleme:
İtopya'da daha pahali mesela. Ben de ya bu model ya da bu modelin mini versiyonunu dusunuyorum ya MediaMarkt'tan ya da Amazon'dan alacagim.
 
İtopya'da daha pahali mesela. Ben de ya bu model ya da bu modelin mini versiyonunu dusunuyorum ya MediaMarkt'tan ya da Amazon'dan alacagim.
Çok taşınabilir düşünülmüyorsa miniye gerek yok bence. Mini dediğiniz şu yüzde 60 denilen klavyeler sanırım. Evde o kadar yerden tasarruf etmeme gerek olmadığı için onları düşünmedim. Bir de yön tuşları F tuşları vs bunlar önemli olabiliyor. Onları kullanmak için birkaç tuşa aynı anda basmak pek hoş olmayabilir. Alışabilen için ve taşımaya ihtiyacı olan için tabi iyi olabilir.

Bu arada klavye çok oturaklı. Kasası çok sağlam ve ağır. Elinize alınca kalite hissiyatı veriyor. Kalıp gibi oturaklı bir klavye.
 
Su an İtopya'da 999 TL TKL alacagim. F tuslari ve ok tuslaeini fazlasiyla kullanıyorum. Tam boyut klavyeler sigmiyordu cantama bu sigar. Gerci Amazon kalitesine 100 TL ekstra verilir gibi. Gerek musteri hizmetleri gerek iade suresinin 30 gun olusu vs.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı