HyperX Alloy Origins Core vs Blackwidow V3 (TKL)

  • Konuyu başlatan klau
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2B

klau

Centipat
Katılım
11 Temmuz 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba sizce hangisi?
HyperX Alloy Origins Core
1643415167908.png


Razer Blackwidow V3 TKL
1643415204493.png


Razer Blackwidow V3
1643415257630.png
 

Dosya Ekleri

  • 1643415149380.png
    1643415149380.png
    134,8 KB · Görüntüleme: 40
Blackwidow V3 kullanıyorum. Sesi blue switch ile aynı sayılır.

Işıklandırması idare eder.

Özellikle yazılımı (Razer Synapse 3) çok beğendim.

Fiyatına bağlı olarak tavsiye edebilirim.
Razer fiyatları Türkiyede son zamanlarda anlamsız düşük dolar bazlı bakınca çok büyük indirimler var özellikle online
 
bende bu aralar mekanik klavye arayışındayım. 3-4 seçeneğe indim ikisi bunlardı.

yazılım olarak hyperx in yazılımı iyi değil hala beta versiyonunda. bazı arkadaşlar klavyelerini tanıtmak için windows ayarlarından konumlarını amerika falan yapmışlar. yazılım olarak razer daha iyi.

alloy origins core ingilizce klavye sorun olacaksa bunu da düşünmen lazım. ama kırmızı switch olmasından ötürü daha yumuşak bir basım hissiyatı var. razer sanırım yeşil switchti. sonuç olarak ikisini de alırsan pişman olmazsın.

ben tercihimi hyperx ten yana kullanacağım. burada bilgili bazı arkadaşların yorumlarına baktığımda switch kalitesinden ötürü hyperx i ön plana çıkarmışlardı. artı olarak rgb si beni daha çok tatmin etti görünüş olarak.

şimdi baktımda aralarında yaklaşık 270-300 lira fark bulunuyor. az bir meblağ sayılmaz. çok arada kaldıysan ve kararsızsan razer ı tercih edebilirsin. ikisi de kesinlikle iyidir şahsen hiç şüphem yok
 
Bende bu aralar mekanik klavye arayışındayım. 3-4 seçeneğe indim ikisi bunlardı.

Yazılım olarak HyperX'in yazılımı iyi değil hala beta versiyonunda. Bazı arkadaşlar klavyelerini tanıtmak için Windows ayarlarından konumlarını Amerika falan yapmışlar. Yazılım olarak Razer daha iyi.

Alloy Origins Core İngilizce klavye sorun olacaksa bunu da düşünmen lazım. Ama kırmızı Switch olmasından ötürü daha yumuşak bir basım hissiyatı var. Razer sanırım yeşil switchti. Sonuç olarak ikisini de alırsan pişman olmazsın.

Ben tercihimi HyperX'ten yana kullanacağım. Burada bilgili bazı arkadaşların yorumlarına baktığımda Switch kalitesinden ötürü HyperX'i ön plana çıkarmışlardı. Artı olarak RGB'si beni daha çok tatmin etti görünüş olarak.

Şimdi baktımda aralarında yaklaşık 270-300 lira fark bulunuyor. Az bir meblağ sayılmaz. Çok arada kaldıysan ve kararsızsan Razer'ı tercih edebilirsin. İkisi de kesinlikle iyidir şahsen hiç şüphem yok

HyperX'i deneme fırsaıtm oldu gerçekten çok güzel Switch'leri, RGB'si ve kalitesi var. Fakat basma hissine alışabilir miyim diye şüphedeyim bu yüzden Razer ile arasında kaldım. Yazılım konusunda evet HyperX kötü Razer iyi diye duydum fakat HyperX'de profili kaydedip bir daha uygulamayı açmadan kullanabiliyorsun sanırsam. İngilizce klavye olması tercihim benim Türkçeyi sevmiyorum alışkanlık işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı