B Brkcopur Hectopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2020 #1 Merhabalar bu iki klavye arasında kaldım ama karar veremiyorum sizce hangisini almalıyım? Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum. Şimdiden teşekkürler düşünceleriniz için. HyperX Alloy Origins Core Red Switch İngilizce RGB TKL Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA HyperX Alloy Origins Core Red Switch İngilizce RGB TKL Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-KB7RDX-US ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Huntsman Tournament Edition US Layout Klavye | ITOPYA Razer Huntsman Tournament Edition US Layout Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03080300-R3G1 ITOPYA'da. www.itopya.com
Merhabalar bu iki klavye arasında kaldım ama karar veremiyorum sizce hangisini almalıyım? Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum. Şimdiden teşekkürler düşünceleriniz için. HyperX Alloy Origins Core Red Switch İngilizce RGB TKL Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA HyperX Alloy Origins Core Red Switch İngilizce RGB TKL Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-KB7RDX-US ITOPYA'da. www.itopya.com Razer Huntsman Tournament Edition US Layout Klavye | ITOPYA Razer Huntsman Tournament Edition US Layout Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03080300-R3G1 ITOPYA'da. www.itopya.com
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Ocak 2020 #2 Alternatif olarak Asus ROG Claymore Core modeline bakılabilir. Eğer red switch modelini bulabilirseniz Asus ROG Claymore alınabilir istediğiniz zaman Numpad tarafı çıkarılıp takılabilir.
Alternatif olarak Asus ROG Claymore Core modeline bakılabilir. Eğer red switch modelini bulabilirseniz Asus ROG Claymore alınabilir istediğiniz zaman Numpad tarafı çıkarılıp takılabilir.