Elektronik HyperX Cirro Buds Pro TWS 859 TL

Oyun için alınır mı?
alınır
1744410387461.png

Hocam sanırsam Online dışında oyun oynamıyorsunuz bu kulaklık ile story tarzı oyunlar çok rahat oynanır.
Online veya single birçok oyun oynadım ve oynuyorum, sırf story diye sesin yarım saniye geç gelmesini tolere edeceğim anlamına gelmiyor. bluetooth ile 50 ms denilen razer opus kullandım, berbattı. kendi tws kulaklıklarımı da kullandım sonuç benzerdi.

1) sesin geç gelmesi story oyunlarda da sorun yapar. sorun yapmasa bile sinir bozar.
2) Alacak kişi sadece ve sadece story oyunları mı oynayacak, evet ise sesin geç gelmesini sorun etmeyecek mi ?
3) Alacak kişi kulak içi kulaklığı uzun süre kullanınca ne kadar rahatsız edici olabileceğinden haberdar mı ?
4) Alacak kişinin bilgisayarında bluetooth var mı ? var ise 5.2 destekliyor mu yoksa çok daha kötü bir deneyim verecek.
5) Oyun oynarken konuşmak istese mikrofonunu kullanamayacak. Harici mikrofonu var mı ?

Online veya Single birçok oyun oynadım ve oynuyorum, sırf story diye sesin yarım saniye geç gelmesini tolere edeceğim anlamına gelmiyor. Bluetooth ile 50 ms denilen Razer Opus kullandım, berbattı. Kendi TWS kulaklıklarımı da kullandım sonuç benzerdi.

1) sesin geç gelmesi story oyunlarda da sorun yapar. Sorun yapmasa bile sinir bozar.
2) alacak kişi sadece ve sadece story oyunları mı oynayacak, evet ise sesin geç gelmesini sorun etmeyecek mi?
3) alacak kişi kulak içi kulaklığı uzun süre kullanınca ne kadar rahatsız edici olabileceğinden haberdar mı?
4) alacak kişinin bilgisayarında Bluetooth var mı? Var ise 5.2 destekliyor mu yoksa çok daha kötü bir deneyim verecek.
5) oyun oynarken konuşmak istese mikrofonunu kullanamayacak. Harici mikrofonu var mı?

Hocam öncelikle Razer kulaklıklarda mobil uygulama var diye biliyorum bende kullandım game mode açtığınız zaman hiç gecikme olmuyordu neredeyse bende kullandım 1 dönem her şeyi geçtim 800 TL'lik bir Bluetooth kulaklığından zaten ekstrem bir şey beklemek saçma onu da belirteyim zaten iyi olanların fiyatları da belli dongle vs. günlük hayatta hem telefondan hep PC de bu HyperX kulaklığı kullanılabilir story oyunlarındada çok problem olacağını düşünmüyorum tabii sizin yazdığınız faktörlerde önemli ama zaten bu kulaklığı alacak kişi F/P açısında memnun kalır.

Sorularınızda birçok seçenek var zaten o seçenekleri isteyen kişide 800 TL kulaklık almaz hocam daha yüksek bütçeli bir kulaklık alır onu da belirteyim.

Kulaklığı markasından almak lazım HyperX oyuncu ekipmanı üzerine gelişmiş bir şirket. Düşük bütçelerde Soundpeats önerimdir, kapalı kutu Samsung Galaxy Buds 2'leri de bayağı ucuza satıyorlar sarı sitede.

Mobil içinse alınabilir.Pc içinse hikayeli oyunlarda öneririm.Tws kulaklıklarda oyun modunu açtığımda hikayeli oyunlar bana oynanabilir geldi.Yine de ufak bir gecikme vardı.Ayrıca Pc'de tws kulaklıkların mikrofonunu kullanamamak da can sıkıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı