Elektronik HyperX Cirro Buds Pro TWS 859 TL

Hocam öncelikle Razer kulaklıklarda mobil uygulama var diye biliyorum bende kullandım game mode açtığınız zaman hiç gecikme olmuyordu neredeyse bende kullandım 1 dönem her şeyi geçtim 800 TL'lik bir Bluetooth kulaklığından zaten ekstrem bir şey beklemek saçma onu da belirteyim zaten iyi olanların fiyatları da belli dongle vs. günlük hayatta hem telefondan hep PC de bu HyperX kulaklığı kullanılabilir story oyunlarındada çok problem olacağını düşünmüyorum tabii sizin yazdığınız faktörlerde önemli ama zaten bu kulaklığı alacak kişi F/P açısında memnun kalır.

Sorularınızda birçok seçenek var zaten o seçenekleri isteyen kişide 800 TL kulaklık almaz hocam daha yüksek bütçeli bir kulaklık alır onu da belirteyim.
Mobil içinse alınabilir.Pc içinse hikayeli oyunlarda öneririm.Tws kulaklıklarda oyun modunu açtığımda hikayeli oyunlar bana oynanabilir geldi.Yine de ufak bir gecikme vardı.Ayrıca Pc'de tws kulaklıkların mikrofonunu kullanamamak da can sıkıcı.
Kulaklığı markasından almak lazım HyperX oyuncu ekipmanı üzerine gelişmiş bir şirket. Düşük bütçelerde Soundpeats önerimdir, kapalı kutu Samsung Galaxy Buds 2'leri de bayağı ucuza satıyorlar sarı sitede.

Olay 800tl olması değil tws olması, arkadaşıma 500tlye kablolu monster pusat kulaklık aldım daha 2-3 hafta oldu. Mikrofonu çok iyi, ses kalitesi de ortalama diyebilirim. Günlük hayatta momentum 4 headset ve pcde de hs80 max kullanıyorum ses kalitesini böyle anlayabilirsin. Yani fiyat veya markadan ziyade aldığın ürüne bakmak lazım. Monsterın şimdiki fiyatı 800 falan heralde. Tabii kablolu olması farklı bir durum sadece fiyattan ziyade ürüne bakmak önemli onu söylüyorum. Bu arada hyperx cloud 2 core kablosuz kullandım bir süre, ses kalitesi de mikrofonu da berbat ötesiydi. Benim gözümde Hyperx oyuncu ekipmanı adı altında minimum özellikli ürün satan bir marka.

Şahsen pc için kulaklık istiyorsam ve 800tl bütcem varsa kesinlikle kablosuz kulaklık bakmam. 100bin tl bütce ile araba bakmak veya 10kya sıfır pc toplamak gibi bir şey.

Tws olduğu için isteniyorsa ve günlük hayatta da kullanılacaksa oyun modu olan ve ses kalitesi daha iyi olan anker, soundpeats gibi tws kulaklıklar bakılabilir. Yakın gecikme değerleri verecektir ve ses kalitesi çok daha iyidir. En kötü ihtimalle kablolu kulakiçi bile alınabilir. Fiyatları çok ucuz. Dediğim gibi alacak kişi sadece ve sadece hikayeli oyun oynayacağım dese belki alınabilir ancak yine de bir gün online bir oyuna girdiğinde kullanacak bir kulaklığı olmamasından veya hikayeli oyunda o gecikmeyi sürekli hissetmesinden iyidir :D bu arada bu fiyata düzgün kablolu kulaklık bile yok.

Arkadaşlar baķın her markayı kullanmış biri olarak diyorum samsungtan şaşmayın, birçoğu bluetootha geç bağlanıyor sesi geç veriyor bağlantı kopuyor vs, üzerine 1000 tl daha biriktirmeye çalışıp buds fe alın geçin.

Arkadaşlar baķın her markayı kullanmış biri olarak diyorum samsungtan şaşmayın, birçoğu bluetootha geç bağlanıyor sesi geç veriyor bağlantı kopuyor vs, üzerine 1000 tl daha biriktirmeye çalışıp buds fe alın geçin.
Buds 2 pro kullanıyorum headset ile tws karşılaştırmak doğru olmaz ama ekolayzer yapınca 0 şaka momentum 4 kalitesinde ses veriyor. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı