HyperX Cloud 2 alınır mı?

Vay be adam videoda 350 TL dedi tüylerim diken diken oldu şu an indirimsiz 900 TL'ye satıyorlar (bugün Amazon'dan 650 TL'ye aldım umarım pişman olmam)
Ben 250'ye almıştım :D O zaman 84-85 dolar yapıyordu tabi, KDV'nin de olduğunu düşünürsek bayağı uyguna almışım aslında. 5-6 ay önce 485'e sattım. O zamanlar için güzel kulaklıktı ama artık biraz eskidi. Alınmaz demiyorum ama 750 lira da etmez bence. 600-650'ye bulursanız güzel olur.

Gamepower dan uzak dur da :D

Ben geçen ay Gamepower Mihawk denen lanet kulaklığı aldım. (575 TL)
PUBG Oynarken, araçların sesi bile farklı gelmeye başladı. Discordda falan aynı anda konuşunca, kafamı ağrıtıyor falan.

Benim 350 liralık şu kulaklığım daha kaliteli ses veriyor.

Elime nakit geçerse, bu kulaklığı almayı düşünüyorum. JBL ses kalitesine güveniyorum.

Nasıl memnun musunuz Cloud 2'den?

Yani yalıtımı çok iyi olduğundan hala tek kulağı konuşurken çıkartıyorum başka bir sorunu yok sadece kadife ped çok tüy topladı malum evde kedi var gecen hafta deneyimlerimi anlattığım bir video attım YouTube'ye reklam olur diye link atmayım merak edersen Batuhan Hamza Acar yaz çıkar.

Yahu dün Void Elite alacaktım 599 TL'ye HS60 Pro ile kararsızdım tam alacakken bir amazona bakayım dedim 1 saat önce baktığımda 750 TL iken kısa süreliğine düşmüş bütün sekmeleri kapattım onu aldım bakalım nasıl bir kalitesi var herkes öneriyordu bana al al diye zaten aldıktan yarım saat sonra tekrar 750ye çıktı.

Amazon'dan alınan ürünler Türkiye Garantili oluyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı