HyperX Cloud 2 Core Wireless'in mikrofonu iyi midir?

Bütçe
3500

efeking1245

Hectopat
HyperX'in Cloud 2 Core adlı kulaklıgı varmış. Yurt dışından akraba 100 dolara getirebileceğini söyledi. Mikrofonu hakkında internette hiçbir bilgi göremedim. Yardımcı olacak biri var mı? Mikrofonu hakkında bir bilgisi olan. Kulaklık öneriside yapabilirsiniz. Maksimum bütçe:3.5k Amerika veya Türkiye fark etmez.

Hocam konu HyperX Cloud olunca mikrofon hiç bir zaman ön planda tutulmaz zira bu kulaklıklar mikrofonu iyi ses versin diye değil daha çok oyun için tasarlanmışlar yani genel olarak mikrofonu ilgilendiren bir işle meşgulseniz aradığınız kulaklık bu değil fakat ben oyuncuyum oyun oynar şarkı dinlerim vb. diyorsanız doğru yerdesiniz çünkü Cloud 2 tam olarak bunun için tasarlandı. Mikrofonu iyi değil dedim ama kendisi kondenser mikrofon kullanıyor ve ENC mevcut ortalama üstü diyebiliriz yani yine sizi tatmin edecektir. Onun dışında kulaklığı araştırabilirsiniz ek olarak mikrofonu sorduğunuz için onu cevaplamak istedim eğer 100 dolara getirecekse çok iyi çünkü kulaklık minimum 3.100 TL'ye satılıyor.

Hocam konu HyperX Cloud olunca mikrofon hiçbir zaman ön planda tutulmaz zira bu kulaklıklar mikrofonu iyi ses versin diye değil daha çok oyun için tasarlanmışlar yani genel olarak mikrofonu ilgilendiren bir işle meşgulseniz aradığınız kulaklık bu değil fakat ben oyuncuyum oyun oynar şarkı dinlerim vb. diyorsanız doğru yerdesiniz çünkü Cloud 2 tam olarak bunun için tasarlandı. Mikrofonu iyi değil dedim ama kendisi kondenser mikrofon kullanıyor ve enc mevcut ortalama üstü diyebiliriz yani yine sizi tatmin edecektir. Onun dışında kulaklığı araştırabilirsiniz ek olarak mikrofonu sorduğunuz için onu cevaplamak istedim eğer 100 dolara getirecekse çok iyi çünkü kulaklık minimum 3.100 TL'ye satılıyor.

Çok geç gördüm ama teşekkürler. Kulaklıgı normal oyun oynadıgım icin alacağım. Arkadaşlarımla konuşmak vb icin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı