Kesin konuşmadım ama bana kalırsa kötü olduğunu düşünüyorum hani iade kabul eden müşteri memnuniyetine önem veren bir siteden alın baktınız memnun kalmadınız gönül rahatlığıyla iade edin. Ben bir kaç tane örnek okudum işte Bazı ucuz ve orta fiyattaki ses kartlarında pek fazla beğeneni görmedim çoğu değmez filan deyince dedim ki alınacaksa üst seviye alınmalı ama tabi o da herkese hitap etmiyor tamamen size kalmış.
Fiyatta KDV dahil değil onu belirteyim alta o şekilde not yazmışlar.Ben buradan almayı düşünüyordum. Ama karta kefil olamam tabi ki. Ancak alıp olmazsa iade etmek mümkün.
Ses Kartı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Ses Kartı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Fiyatta KDV dahil değil onu belirteyim alta o şekilde not yazmışlar.
Muhtemelen unutmuşlar değiştirmeyiGET'li satış yapılıyor bu fiyattan fazla verilmez muhtemelen. Sonradan kdv mi ekleniyor ? Daha önce ürün almıştım bu şekilde fiyatta bir değişiklik görmedim. Ama sonradan böyle bir özellik getirdilerse bilemeyeceğim.
Aslında ürün başta GET satışlı değildi. Ben söyledim GET yaparsanız daha iyi olur diye. Çok sonradan duyup yapmışlarMuhtemelen yazı da öyle kalmış.
Fiyatta KDV dahil değil onu belirteyim alta o şekilde not yazmışlar.
Siz bilirsiniz pahalı bir ses kartı umarım iyidir incelemelere göz atın derim.Xonar AE | Ses Kartları | ASUS Türkiye şu ses kartını almayı düşünüyorum fiyatı 600 tl. Umarım anakartıma uyar çok stresliyim ..
Eğer öyleyse umarım doğrudur eğer değilse yüzde 18 KDV ekler onu da sorun.Muhtemelen unutmuşlar değiştirmeyiGET'li satış yapılıyor bu fiyattan fazla verilmez muhtemelen. Sonradan kdv mi ekleniyor ? Daha önce ürün almıştım bu şekilde fiyatta bir değişiklik görmedim. Ama sonradan böyle bir özellik getirdilerse bilemeyeceğim.
Aslında ürün başta GET satışlı değildi. Ben söyledim GET yaparsanız daha iyi olur diye. Çok sonradan duyup yapmışlarMuhtemelen yazı da öyle kalmış.
Xonar AE | Ses Kartları | ASUS Türkiye şu ses kartını almayı düşünüyorum fiyatı 600 tl. Umarım anakartıma uyar çok stresliyim ..
Siz bilirsiniz pahalı bir ses kartı umarım iyidir incelemelere göz atın derim.
Eğer öyleyse umarım doğrudur eğer değilse yüzde 18 KDV ekler onu da sorun.
aradım firmayı sordum . Adam bana emin değilim olmayabilir dedi. Neden dedim yani pci express x1 slotum yok diye mi dedim. Evet dedi ve artık gerçekten sıkıldım ya şu konu hakkında kimi arasam muallak cevaplar veriyor. internette de girmediğim site kalmadı kimse bilmez mi valla kafayı yedim iyice. Net bir cevap vermiyor kimseEmin olmak için sorabilirsiniz isterseniz. Hayırlı olsun.
aradım firmayı sordum . Adam bana emin değilim olmayabilir dedi. Neden dedim yani PCI express x1 slotum yok diye mi dedim. Evet dedi ve artık gerçekten sıkıldım ya şu konu hakkında kimi arasam muallak cevaplar veriyor. internette de girmediğim site kalmadı kimse bilmez mi valla kafayı yedim iyice. Net bir cevap vermiyor kimse
sonunda içim rahatladı hocam saolasın. şu linkini attığım ses kartını alim takim ozaman umarım üzmez ses konusunda. Teşekkür ederimSıkıntı yapmayın bakın burada da kesinlikle olur denilmiş. Hatta x1 kartı bırakın x4'e x16 ya bile oluyor diyorlar.
Will a PCIE x1 sound card fit in a PCIE x4 slot ??? / What Sound Card?
I feel like a noob asking this but I really have no idea, I did some google searching and there seems to be a general idea that it can be done. However I haven't seen anybody who has actually done it. My scenario: My 2X 5870's block my PCI slots, I only have a PCIE x4 slot available, however...forums.tomshardware.com
Hatta burada da PCIE slotlarından bahsedip çalışabildiğini makale şeklinde yazılmış.
Difference between PCIe x1, x4, x8, x16 and x32
In our last blog post, we covered the difference between PCI and PCI-X. The response to the post was enthusiastic, and we were asked to write a complimentary post explaining the difference between PCIe x1, x4, x8, x16 and x32.www.sopto.com
sonunda içim rahatladı hocam saolasın. şu linkini attığım ses kartını alim takim ozaman umarım üzmez ses konusunda. Teşekkür ederim