HyperX Cloud 2 dip ses problemi

sizin tekrar söylemeniz üzerine nanokatalog şikayet yazıp şikayet var sitesine girdim bi kontrol ettim. 58 sayfa şikayet var hocam :) o yüzden 500 verip riske atılacağına 500 daha koyup garanti şekilde almak daha mantıklı yani illa alınacaksa.
Amazon'da bile şikayet var hocam bütün firmaların şikayetlerini görebilirsiniz ama eminim şikayetlerin çoğu geç gelmesi gibi sorunlar. Şikayet olmayan firma yok. Eminim yanlış ürün gönderdi yada sahte ürün gönderdi gibi problemler olacağını düşünmüyorum bunu da makul görmüyorsanız yurtdışından almaya bakabilirsiniz amazon newegg gibi. Ben şahsen almayı düşünürdüm.
2 kere alışveriş yaptım geç gelmesi dışında problem olmadı.

Amazon'da bile şikayet var hocam bütün firmaların şikayetlerini görebilirsiniz ama eminim şikayetlerin çoğu geç gelmesi gibi sorunlar. Şikayet olmayan firma yok. Eminim yanlış ürün gönderdi yada sahte ürün gönderdi gibi problemler olacağını düşünmüyorum bunu da makul görmüyorsanız yurtdışından almaya bakabilirsiniz amazon newegg gibi. Ben şahsen almayı düşünürdüm.
2 kere alışveriş yaptım geç gelmesi dışında problem olmadı.

Sizin düşünceniz tabi saygı duyarım. Fakat ben beklemektense en kısa sürede elime ulaşmasını isterim.

Sizin düşünceniz tabi saygı duyarım. Fakat ben beklemektense en kısa sürede elime ulaşmasını isterim.
Az fiyat farkı olsa derim ki şurdan alın filan veya indirim bekleyin aynı fiyata alırsınız ama 2 katı kadar fark olunca bence değmez adamlar 1 kart parasına 2 tane satıyor :). En kötü ileride Efsane cuma gibi indirimde buradan veya yurtdışından indirimli bir kart alırsınız.

Şimdi tutup da Alpha içinde 1000 liralık ses kartı alınmaz yani :) İleride 600 ohmluk Hi-Fi şöyle bir kulaklık alma düşünceniz varsa o zaman olabilir :)

Ama 521 tl ile fiyatın neredeyse yarı yarıya olması ile fırsat gibi duruyor. Tabi aceleniz varsa o zaman bilemem.

valla öyle bi planım yok hocam ya :) Alc 892 ' nin performansını baya bi katlayabilecek 1000 lira altında en iyi ses kartı hangisi varsa onu şuan araştırıyorum . Önerilere açığım Link bırakabilirsiniz.

Alpha içinde ucuz alınmaz :). Evet bu tarz yüksek ses kartı alanlar yüksek OHM değerli müzik kulaklığı daha mantıklı geliyor bana o tarz kombo yapıp kullanan vardır. Her ne kadar oyuncu kulaklığı kullansam da para tuzağı gibi geliyor müzik kulaklıklar kadar net doğal veremiyorsa artık.

Tabiki denedim . cloud 2 ' nin o yanında gelen ses kartı benim anakartımdaki ALC 892 ' den daha iyi ses verdi. Özellikle bass konusunda bariz belliydi yani. Bu demek oluyorki o cloud 2 ' nin sıradan ses kartı bile ALC 892 ' den iyiyse eğer 600-1000 TL arası ses kartları devrim yaratması lazım.

Bu beni şaşırttı doğrusu. ALC892 o kadar mı kötü :(

Şurada ALC892 yeterli denilmiş ama tabi kullanıcı yorumu kişiden kişiye değişebilir. Ama çok sırıtacak kadar kötü değil anlaşılan. Tabi kulaklıklarda sınır yok. Orası ayrı bir konu :)

Ayrıca sıradan ses kartı diyorsunuz ama Cloud 2'yi harici ses kartı ile çok kullanan var ve oyun açısından özellikle gayet yeterli olduğu bir gerçek. Ancak müzik için orası farklı tabi.

Ben halen oyun için ALC892'nin (DGX dahil) ve HyperX AMP'ın yeteceğini düşünüyorum. Ama müzik için ise olay değişir. Ki amaç müzikten daha fazla keyif almak anladığım kadarıyla.

Bu beni şaşırttı doğrusu. ALC892 o kadar mı kötü :(

Şurada ALC892 yeterli denilmiş ama tabi kullanıcı yorumu kişiden kişiye değişebilir. Ama çok sırıtacak kadar kötü değil anlaşılan. Tabi kulaklıklarda sınır yok. Orası ayrı bir konu :)

Ayrıca sıradan ses kartı diyorsunuz ama Cloud 2'yi harici ses kartı ile çok kullanan var ve oyun açısından özellikle gayet yeterli olduğu bir gerçek. Ancak müzik için orası farklı tabi.
ALC 892 ile müzik performansı bence kötü . Cloud 2 ses kartıyla iyi denilebilir. Oyun deneyimim pek yok ona bir şey diyemem :)

O zaman oyun için almıyorsunuz öyle mi ? Yani sadece müzik için mi ? İşler git gide karışmaya başlıyor 😀

yok yanlış anladınız.Hem oyun hem müzik için alıyorum hocam :) Kendimi biraz yanlış ifade ettim galiba kusura bakmayın. Sadece Cloud 2 elime ulaştığında pek oyun oynama zamanım olmadı o anlamda söyledim. zaten kulaklığı aldım ve ertesi gün yani dün kargoyla geri yolladım işte dip ses durumundan dolayı :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı