Asus Xonar DGX gibi ses kartları yeterli desteği veremez mi ? 150 liraya ikinci elleri satılıyor.
Denemediğim için bilmiyorum ancak bence fiyatını haketmiyordur biraz fazla para verip ömürlük kart alınmalı.Asus Xonar DGX gibi ses kartları yeterli desteği veremez mi ? 150 liraya ikinci elleri satılıyor.
Bir çok kişi ses kartı aradı ancak kimse karar veremediValla arkadaşlar sizden şunu rica ediyorum. Bu cloud alpha'yı tam performansta besleyebilecek ve ekonomik açıdan beni zora sokmucak Bi ses kartı deneyen tecrübe eden birileri varsa eğer fikirlerine açığım. Zaten moralim çok bozuk şu kulaklık yüzünden bundan sonraki süreçte de ayrıca bir çöküş yaşamak istemiyorum.
Denemediğim için bilmiyorum ancak bence fiyatını haketmiyordur biraz fazla para verip ömürlük kart alınmalı.
hocam şimdi ben anakarta takılan PCİ express bi ses kartı alsam anakartıma uygun mudur nasıl öğrenebilirim ? benim anakartımda x1 pci express slotu yok. Araştırdığım kadarıyla herkes bu slota takıyor fakat bende öyle bi slot yok . x4 Pci express var boşta.Neden böyle düşündünüz peki ? İkinci el fiyatı bence gayet uygun. Alpha kulaklığı besleyecek yeterlilikte görüyorum. Burada ve yurt dışı forumlarında da bu yönde yorumlar okumuştum. Daha önce kendim için araştırmıştım.
Alpha 65 OHM'luk bir kulaklık. DGX ise 32 - 150 OHM aralığındaki kulaklıkları besleyebiliyor.
Tabi bütçe varsa bahsettiğiniz daha kaliteli üst segment kartlara yönelmek mümkün. Ama ihtiyacı karşılaması mı önemli ? yoksa ileriye dönük daha güçlü kulaklıklar alırım onları da takarım veya ömürlük olur gibi düşünceler varsa tabi iş değişir.
@Kiss0fdeath
Bildiğim kadarıyla takılıyor. Ama hiç denemedim. Hatta X16 ya bile takıldığı söyleniyor.
ozaman ben yarın bu kulaklığı iade edip cloud alpha siparişi vereyim. onun içinde bi ses kartı alır takarım artık. Umarım cloud alphada da mikrofondan veya hopörlöründen dip ses falan problemi olmaz.
Kesin konuşmadım ama bana kalırsa kötü olduğunu düşünüyorum hani iade kabul eden müşteri memnuniyetine önem veren bir siteden alın baktınız memnun kalmadınız gönül rahatlığıyla iade edin. Ben bir kaç tane örnek okudum işte Bazı ucuz ve orta fiyattaki ses kartlarında pek fazla beğeneni görmedim çoğu değmez filan deyince dedim ki alınacaksa üst seviye alınmalı ama tabi o da herkese hitap etmiyor tamamen size kalmış.Neden böyle düşündünüz peki ? İkinci el fiyatı bence gayet uygun. Alpha kulaklığı besleyecek yeterlilikte görüyorum. Burada ve yurt dışı forumlarında da bu yönde yorumlar okumuştum. Daha önce kendim için araştırmıştım.
Alpha 65 OHM'luk bir kulaklık. DGX ise 32 - 150 OHM aralığındaki kulaklıkları besleyebiliyor.
Tabi bütçe varsa bahsettiğiniz daha kaliteli üst segment kartlara yönelmek mümkün. Ama ihtiyacı karşılaması mı önemli ? yoksa ileriye dönük daha güçlü kulaklıklar alırım onları da takarım veya ömürlük olur gibi düşünceler varsa tabi iş değişir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.